Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΑΒΒΑΤΟ

25

ΣEΠTEMBΡIOY
2021

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 20ός / Αριθµ. φύλλου 5839

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Η ΕΠΙ∆ΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΣΠΕΤΑΣ ∆ΗΛΩΝΕΙ: ΕΧΟΥΜΕ ∆ΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ

Σταθερή
κατάσταση, πέφτουν
οι νοσηλείες

«Ο Φώτης
είναι µαχητής»
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΜΕΘ ΠΑΙ∆ΩΝ ΚΑΘΩΣ
Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΝΤΙ∆ΡΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕΛ. 3

ΣΕΛ. 3

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩ∆ΙΚΑΣ: ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ 4 ΑΞΟΝΕΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ «ΑΠΕΙΛΕΣ» ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

∆εν έρχεται
η Κεραµέως
ΣΕΛ. 14

Μήνυµα ασφάλειας
στην κοινωνία
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ
ΒΙΤΡΙΟΛΙ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ
ΑΝΗΛΙΚΩΝ,
ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ∆ΑΣΩΝ κ.ά.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΣΕΛ. 10

«Φύλακας
-άγγελός µας
ο Απόστολος
Ανδρέας»

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

Περιµένουν ακόµη τον ΕΛΓΑ
ΣΕΛ. 15

57 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΟΜΙ∆Η
ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ
ΣΕΛ. 4

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΧΑΣΕ 10.000 ΕΥΡΩ

Τον παγίδευσε
ο «εφοριακός»
ΣΕΛ. 5

ΣΕΛ. 5

ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ

Μετωπική µε τέσσερις τραυµατίες
ΣΕΛ. 21-25

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΑ

Πρεµιέρα µε τεστ…

n «ΑΣΤΑΚΟΣ» ΤΟ «∆. ΤΟΦΑΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ:

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΜΕ ΑΕΚ

ΓΙΑ ΤΙΣ 36 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

«Μπουρλότο» στην ΕΒΟ Αιγίου
ΣΕΛ. 7



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΕΑΠ: Ξεκινά η λειτουργία της Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με Αναπηρία και Ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
    Στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο πρόκειται σύντομα να λειτουργήσει, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Ισότιμης Πρόσβασης ΑμεΑ στο Ε.Α.Π.», η Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με Αναπηρία και Ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Αποστολή της Μονάδας είναι η εξασφάλιση της πλήρους συμμετοχής των Ατόμων με Αναπηρία και Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο σύνολο των […] Το άρθρο ΕΑΠ: Ξεκινά η λειτουργία της Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης Ατόμων με Αναπηρία και Ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφη
  • Το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών την Μ. Εβδομάδα
    ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶν Βαΐων τοῦ 1821. 7μ.μ. Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Ἁγίου Ἀνδρέου Πατρῶν. ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7μ.μ. Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου εἰς τόν Ἱερόν Ναόν τῆς Ἁγίας Μαρίνης […] Το άρθρο Το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών την Μ. Εβδομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Γ΄ Εθνική Κατηγορία (3ος όμιλος): Οι διαιτητές της 34ης αγωνιστικής
    Ο Ανδρέας Μπέγκος του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου στα Φιλιατρά με την Εράνη για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος), που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 28 Απριλίου 2024 (16:00). Βοηθούς θα έχει τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, Γεώργιο Τουρνικιώτη (Αρκαδίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο […] Το άρθρο Γ΄ Εθνική Κατηγορία (3ος όμιλος): Οι διαιτητές της 34ης αγωνιστικής εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δυνατά μηνύματα από τους αθλητές
        Σημαντική ήταν η χθεσινή στιγμή για τους Πατρινούς αθλητές, οι οποίοι έχουν διακριθεί σε πανελλήνιο αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ο λόγος για τον Σωτήρη Μιχόπουλο (αθλητή πυγμαχίας) αλλά και την 14χρονη Βασιλική Σπηλιοπούλου, αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής της ΓΕΠ Πάτρας η οποία πρόσφατα αναδείχθηκε με την ομάδα του ανσάμπλ στην 2η θέση πανελλαδικά, […] Το άρθρο Δυνατά μηνύματα από τους αθλητές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ: Έγκλειστος ο Πρύτανης – Χ. Μπούρας: «Καλώ το πολιτικό σύστημα να αναλάβει ευθύνες»
    Της Τέτας Γιαννάρου Εγκλωβισμένη η Πρυτανική Αρχή στο κτίριο  της Πρυτανείας από φοιτητές που δημιούργησαν ένα στενό κλοιό εμποδίζοντας την έξοδο. Σήμα sos  εκπέμπει ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας του οποίου διαμαρτυρημένοι φοιτητές φυλάσσουν και το αυτοκίνητο  σε ένδειξη αυξημένης περιφρούρησης με σαφές μήνυμα  οτι προτίθενται να  τον αφήσουν να παραμείνει έγκλειστος Σύμφωνα με πληροφορίες της […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Έγκλειστος ο Πρύτανης – Χ. Μπούρας: «Καλώ το πολιτικό σύστημα να αναλάβει ευθύνες» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.