Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
TΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15554 δρυτής : Ιωάννns Κόκκινos ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 www.proinanea.gr e0,50
Ενα φεστιβάλ για την κληρονομιά ΤΡΟΧΑΙΑ
τns Πολυφωνικής μουσικήs
Ομιλίεs, Παρουσιάσειs και μουσικά δρμενα στο Πωγν
ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Χιλιάδες οι Παραβάσει
Παραμένουν υψηλά
τα κρούσματα
Σελ. 9
τον Ιούλι0
Σελ. 3
Σελ. 5
ΑΛΛΑΓΗ
ήμερισσότερα
θύματα
Σελ. 4
Συνεχίζεται n επιφυλακή για τιs Πυρκαγιέ ΠΑΡΚΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Αιστοδοξία για
ΠΡΑΜΑΝΤΑ
Σε εξέλιξη το 11ο
Συμπόσιο Γλυπτικής
Επιτυχημένεs οι παρεμβάσεις στιs εστίες στην Ήπειρο
τη δημιουργία
Σελ. 1l
Σελ. 10
Σελ. 3
Έus 9 Αυγούστου οι αιτή σειs για το ακουπόνI) των Παγίων δαπανν
Σελ. 6

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΠΡΕΒΕΖΑ -Επίσκεψη κλιμακίου σε δομές υγείας
  Στην Πρέβεζα πραγματοποίησε επίσκεψη κλιμάκιο της κυβέρνησης, με επικεφαλής τον υφυπουργό Υγείας Δημ. Βαρτζόπουλο The post ΠΡΕΒΕΖΑ -Επίσκεψη κλιμακίου σε δομές υγείας first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΝΙΚΟΠΟΛΗ -Συνεχίζονται οι ανασκαφές στην αρχαία Αγορά
  Η μελέτη της διαμόρφωσης, του χαρακτήρα και της ιστορικής εξέλιξης της Αγοράς της Νικόπολης, καθώς και των επιμέρους μνημείων της, αποτελεί τον στόχο του πενταετούς προγράμματος «Συστηματική ανασκαφή της Αγοράς (Forum) της Νικόπολης». The post ΝΙΚΟΠΟΛΗ -Συνεχίζονται οι ανασκαφές στην αρχαία Αγορά first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ -Δυναμική τιμολόγηση ετοιμάζει το ΥΠΕΝ
  Μέτρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της αναντιστοιχίας προσφοράς και ζήτησης ενέργειας, αναμένεται να λάβει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Ενέργειας για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που παρουσιάζει το ηλεκτρικό σύστημα λόγω της αθρόας συμμετοχής των ΑΠΕ. The post ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ -Δυναμική τιμολόγηση ετοιμάζει το ΥΠΕΝ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ -Υπολογισμός βάσει μισθού και ετών ασφάλισης
  Νέοι όροι και προϋποθέσεις προβλέπονται για τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας, το οποίο θα αποσυνδεθεί από το ύψος του κατώτατου μισθού, με βάση τον σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας. The post ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ -Υπολογισμός βάσει μισθού και ετών ασφάλισης first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2024 -Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι
  Αρχίζουν σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου, για τα ΕΠΑΛ και μεθαύριο, Παρασκευή 31 Μαΐου, για τα ΓΕΛ, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, με τους υποψηφίους να διεκδικούν μία από τις 68.851 θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος. The post ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2024 -Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι first appeared on Πρωινά Νέα.