Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

16

ΙΟΥΛΙΟΥ
2021

Χρόνος 20ός / Αριθµ. φύλλου 5779

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Με…
«κοντρόλ»
στην είσοδο!
ΣΕΛ. 10

ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΧΡΕΗ

Έως 72
δόσεις µε
επιτόκιο 2,5%
ΣΕΛ. 6

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Αχαΐα: Από
το «πράσινο»
στο... «κίτρινο»
ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ «∆ΕΛΤΑ»,
ΚΑΤΩ ΑΠΟ 40 ΕΤΩΝ Ο Μ.Ο. ΤΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ

ΣΕΛ. 5

ΝΕΑ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Παροπλισµένοι
στα νοσοκοµεία

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Αγώνας...
για δουλειά
µέσω πλατείας

∆ΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΙ ∆ΙΑΚΟΜΙ∆ΕΣ
ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΣΕΛ. 3

ΣΕΛ. 7

ΝΕΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ Π.Γ.Ν.Π.

«Οξυγόνο»
στο Αιµατολογικό

ΟΙ ΣΤΑΦΙ∆ΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Επιµένουν και
πάνε Τρίπολη

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ «ΠΟΛΥΠΑΘΟ» ΕΡΓΟ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ

ΣΕΛ. 12

ΣΕΛ. 11

ΣΕΛ. 21-26

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΚΑΝΤΙ ΚΑΙ ΡΕΪ

∆ιπλό χτύπηµα
από τον Προµηθέα
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΣΕΛΑΚΗ, ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟ



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο
    Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει δύο Ισραηλινούς ομήρους οι οποίοι απήχθησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσής της την 7η Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ και μεταφέρθηκαν στη Γάζα. Οι δύο όμηροι παρουσιάζονται ως ο Κιθ Σίγκελ, 64 ετών, και ο ‘Ομρι Μιράν 47 ετών. Το Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων επιβεβαίωσε την ταυτότητά […] Το άρθρο Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ: Μετά το Πάσχα οι εργασίες στην Πλαζ
    Μετά από το Πάσχα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες των συνεργειών του δήμου Πατρέων για την παραλία της Πλαζ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Πλαζ παραμένει και φέτος σε ένα ιδιότυπο καθεστώς: Η διαχείρισή της δεν υπόκειται ούτε στον Δήμο, ούτε στην Κτηματική. Η διαχείριση της ανήκει στην ΕΤΑΔ. Παρόλα αυτά όμως, δεν μπορεί να […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Μετά το Πάσχα οι εργασίες στην Πλαζ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ: Οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. για όσα βρήκε μέσα στο Παράρτημα
    Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες (26 Απριλίου 2024) το μεσημέρι μπροστά από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, συνελήφθησαν -25- άτομα, ηλικίας 19 έως 35 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση διατάραξη κοινής ειρήνης, βία […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. για όσα βρήκε μέσα στο Παράρτημα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΠΑΤΡΑ: Επιτέθηκαν με πέτρες στο ΙΧ του Γιάννη Καρβέλη – Τι έκανε ο ίδιος
    Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου. Ο ίδιος και πρωτίστως ο οδηγός του διατήρησαν την ψυχραιμία τους και ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Προφανώς ήταν ένα από τα […] Το άρθρο ΠΑΤΡΑ: Επιτέθηκαν με πέτρες στο ΙΧ του Γιάννη Καρβέλη – Τι έκανε ο ίδιος εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα – Το εορταστικό ωράριο της Μ. Εβδομάδας
    Ανοικτά θα είναι σήμερα τα καταστήματα στην Πάτρα, Κυριακή των Βαΐων, από τις 11 το πρωΐ.  Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα θα έχει ως εξής: Κυριακή των Βαΐων 28/04/2024: 11.00 – 18.00 Μεγάλη Δευτέρα 29/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00 Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 […] Το άρθρο Πάτρα: Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα – Το εορταστικό ωράριο της Μ. Εβδομάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.