Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΤΡΙΤΗ

6

ΙΟΥΛΙΟΥ
2021

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 20ός / Αριθµ. φύλλου 5770

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΣΕ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΥΞΗΣΗ 75% ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒ∆ΟΜΑ∆Α

«Εµβολιαστείτε
και κάνετε
τακτικά τεστ»

Περιφερειακός...
συναγερµός
∆ΥΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ, ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 15-17 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
ΣΕΛ. 3

ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΖ

Το τελευταίο
µπάνιο
για 78χρονη
ΣΕΛ. 11

Τον «φρενάρουν»

αστοχίες και δροµολόγια
ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ
ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το δράµα της
οδού Σµύρνης
ΣΕΛ. 5

ΣΕ ΑΧΑΪΑ-ΗΛΕΙΑ ΜΕ
ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΡΑΛ:
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ
ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ... ΧΤΕΣ
ΣΕΛ. 10

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ
ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Γ. ΤΣΑΒΑΛΑΣ: ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ

Μία ακόµη
απώλεια για
την Πάτρα
ΣΕΛ. 4

Να ανοίξει
η οδός
Μητροπόλεως
στο Αίγιο

ΣΤΑ HELLENIC RESPONSIBLE
BUSINESS AWARDS 2021

ΣΕΛ. 14

∆ύο χρυσά
βραβεία
για την
Ολυµπία Οδό

EURO: ΣΗΜΕΡΑ (10 µ.µ.) Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Ώρα ηµιτελικού
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΣΕΛ. 21-25

ΣΕΛ. 5



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τρόλεϊ έμεινε στη Συγγρού κατά τη διάρκεια ποδηλατικού γύρου – Έσπρωχναν μαζί επιβάτες και αθλητές
    Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε ο ποδηλατικός γύρος της Αθήνας την περασμένη Κυριακή (19/05). Όπως θα δείτε σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα τρόλεϊ έμεινε επί της λεωφόρου Συγγρού, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος ενώ από το σημείο αναμενόταν να περάσουν οι ποδηλάτες. Οι παρευρισκόμενοι στο σημείο κατάφεραν να βάλουν ένα…χεράκι για να απομακρυνθεί […] Το άρθρο Τρόλεϊ έμεινε στη Συγγρού κατά τη διάρκεια ποδηλατικού γύρου – Έσπρωχναν μαζί επιβάτες και αθλητές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Απολογείται ο 50χρονος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του στο Μενίδι – Έφτασε στην Ευελπίδων
    Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11:00 ο 50χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Ο άνδρας θα κληθεί να απαντήσει στο βαρύτατο κατηγορητήριο που του αποδίδει για τη δολοφονία με πολλαπλές μαχαιριές της 40χρονης, την οποία διέπραξε «σε ήρεμη ψυχική κατάσταση». Ο δράστης της γυναικοκτονίας, φέρεται να έχει παραδεχθεί στους αστυνομικούς πως […] Το άρθρο Απολογείται ο 50χρονος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του στο Μενίδι – Έφτασε στην Ευελπίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: Σε έξι μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και πιο όμορφο Μετρό της Ευρώπης
    Στην παρουσίαση της μελέτης ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε το παρών ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προανήγγειλε ότι «σε 6 μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και το πιο όμορφο Μετρό». «Η κυβέρνησή μας συστηματικά και μεθοδικά επενδύει στην ανάπτυξη των ΜΜΜ και σε αυτό το οποίο αποκαλούμε βιώσιμη αστική κινητικότητα. Και βρίσκει την έκφρασή της εδώ […] Το άρθρο Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: Σε έξι μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και πιο όμορφο Μετρό της Ευρώπης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μαρινάκης: Δεν θα ζητήσουμε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών – «Δεν είμαστε, όπως κάποιοι άλλοι, κωλοτούμπες»
    Πολλά ερωτήματα δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για την κρίση που έχει ανακύψει με την Βόρεια Μακεδονία αλλά και την στάση της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σήμερα, Δευτέρα 20/5. Ερωτηθείς για όσα είπε ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας είπε: «Περιμένουμε να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση και εκεί θα γίνει η διαχείριση […] Το άρθρο Μαρινάκης: Δεν θα ζητήσουμε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών – «Δεν είμαστε, όπως κάποιοι άλλοι, κωλοτούμπες» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημ
  • «Ο Δημήτρης βελτιώνεται αργά και σταθερά», λέει η σύντροφος του Σταρόβα
    Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την περασμένη Τετάρτη (15/05). Η σύντροφος του μουσικού, Άννα Σταθάκη, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και ενημερώνει μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών για την κατάσταση του αγαπημένου μουσικού Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (20/05) μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τονίζοντας ότι «ο Δημήτρης βελτιώνεται αργά και σταθερά». «Ο Δημήτρης […] Το άρθρο «Ο Δημήτρης βελτιώνεται αργά και σταθερά», λέει η σύντροφος του Σταρόβα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.