Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

25

∆ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2020

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 19ος / Αριθµ. φύλλου 5618

Η Γέννηση του Χριστού ας είναι
το προµήνυµα για µια χρονιά,
διαφορετική, όµορφη,
µε λιγότερα προβλήµατα.
Η ∆ιεύθυνση και οι εργαζόµενοι
της «Γ» σας εύχονται
Καλά Χριστούγεννα.
Μαζί σας, πάλι, τη ∆ευτέρα 28
∆εκεµβρίου, µε όλες τις ειδήσεις.

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΤΡΩΝ, κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

«Αδελφοί µου,
µην πτοείσθε από τις
πρόσκαιρες δυσκολίες»
n ΜΕ ∆ΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΣΕΛ. 7-9

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ∆ΟΣΕΙΣ ΤΗΣ PFIZER

ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ

Μπαράζ
δονήσεων στη
Ναυπακτία
ΣΕΛ. 4

ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ
ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Από ∆ευτέρα
ξανά η αγορά
ΣΕΛ. 2

Τα δροµολόγια
προς την «Ελευθερία»
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,
ΠΟΤΕ ΘΑ
ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ
ΣΤΟ ΠΓΝΠ

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ∆ΙΟ∆ΙΑ, ΕΙΣΟ∆ΟΥΣ ΠΟΛΕΩΝ,
ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟ∆ΡΟΜΟΥΣ

Μπλόκα
παντού από
την ΕΛ.ΑΣ.

ΣΕΛ. 5

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:
28ΧΡΟΝΟΣ
ΑΛΛΟ∆ΑΠΟΣ
ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΥΠΕΚΥΨΕ
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ

ΣΕΛ. 3



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιώνεται η υγεία του – Από Δευτέρα οι προσπάθειες αποσωλήνωσής του
    Αισιόδοξα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Από Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης του τραγουδιστή. Ο Δημήτρης Κόκοτας άρχισε να δείχνει βελτίωση μετά από σχεδόν ένα μήνα που βρίσκεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με την Ιωάννα Σουλάκη που μίλησε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» σήμερα (27.04.2024) ανέφερε πως λειτουργικά […] Το άρθρο Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιώνεται η υγεία του – Από Δευτέρα οι προσπάθειες αποσωλήνωσής του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δολοφονία αστυνομικού Λυγγερίδη: Τέσσερις προφυλακίστηκαν, 24 αφέθηκαν ελεύθεροι – Συνεχίζονται οι απολογίες
    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις. Μέχρι τώρα οι δικαστικές αρχές έχουν αποφασίσει τέσσερις κατηγορούμενοι να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι και 20 να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συνολικά μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου είχαν απολογηθεί 24 κατηγορούμενοι και η διαδικασία για την θανατηφόρα επίθεση […] Το άρθρο Δολοφονία αστυνομικού Λυγγερίδη: Τέσσερις προφυλακίστηκαν, 24 αφέθηκαν ελεύθεροι – Συνεχίζονται οι απολ�
  • Ημικρανία: Τα ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα που αυξάνουν τον κίνδυνο
    Οι αναστολείς της αντλίας πρωτονίων (PPIs), οι H2-ανταγωνιστές και τα αντιόξινα, φάρμακα που χορηγούνται σε διαταραχές του πεπτικού όπως η δυσπεψία και η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, αυξάνουν τις πιθανότητες ημικρανίας και άλλων τύπων σοβαρής κεφαλαλγίας, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Neurology. «Δεδομένης της ευρείας χρήσης των φαρμάκων που μειώνουν τα γαστρικά οξέα και των πιθανών επιπτώσεων στην […] Το άρθρο Ημικρανία: Τα ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  •  Γλύκισμα ψυγείου με μαντολάτο και φρυγανιές
          Υλικά (για 1 πυρέξ 32×22εκ.) 1 πακέτο φρυγανιές Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο (τα 100ml είναι για το μαντολάτο) 6 κουτ. σούπας κορνφλάουρ 2 κρόκους αβγών ½ φλιτζάνι ζάχαρη 1 λοβό βανίλιας 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη 100γρ. μαντολάτο με γκοφρέτα μαλακό, σε κύβους (αφαιρείτε την γκοφρέτα) Για το σιρόπι 3 […] Το άρθρο  Γλύκισμα ψυγείου με μαντολάτο και φρυγανιές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δένδιας: Δύο δισ. ευρώ για δύο «θόλους», έναν αντιαεροπορικό και έναν αντι-drone -«Δεν είναι όλοι φίλοι μας δίπλα»
    Εξαιρετικά αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να κάνει οικοσύστημα αμυντικών βιομηχανιών, οι οποίες θα παράγουν καινοτόμα προϊόντα για να καλύψουν ανάγκες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Όπως είπε ο Ν. Δένδιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο στούντιο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στην έκθεση BEYOND 2024, στη Θεσσαλονίκη, θα δημιουργηθεί […] Το άρθρο Δένδιας: Δύο δισ. ευρώ για δύο «θόλους», έναν αντιαεροπορικό και έναν αντι-drone -«Δεν είναι όλοι φίλοι μας δίπλα» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρ�