Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο»-Απόψε η συναυλία των Πυξ Λαξ με τη συνοδεία της SCA Orchestra
    Ο γνώριμος ροκ ήχος των ΠΥΞ ΛΑΞ ενώνεται με το πάθος της κλασικής ορχήστρας! 35 άτομα επί σκηνής συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο μουσικό κράμα προσδίδοντας νέα διάσταση στα αγαπημένα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος, τα οποία θα απολαύσει το κοινό της Πάτρας σήμερα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Οι ΠΥΞ ΛΑΞ ερμηνεύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους με τη συνοδεία […] Το άρθρο «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο»-Απόψε η συναυλία των Πυξ Λαξ με τη συνοδεία της SCA Orchestra εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σε κλίμα συγκίνησης χθες στο Μάνεσι Τριταίας ο ενταφιασμός των οστών του 22χρονου οπλίτη Γιώργου Μαρτζάκλη που θυσιάστηκε στην Κύπρο
    Σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία εκπροσώπων αρχών και φορέων της Αχαΐας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η σεμνή τελετή επανακομιδής από τη μαρτυρική Κύπρο και τον ενταφιασμό στο Μάνεσι Τριταίας των οστών του ήρωα Γιώργου Μαρτζάκλη. Στις 11 χθες το πρωί τελέστηκε εξόδιος ακολουθία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, παρουσία του Πρέσβη της Κύπρου στην […] Το άρθρο Σε κλίμα συγκίνησης χθες στο Μάνεσι Τριταίας ο ενταφιασμός των οστών του 22χρονου οπλίτη Γιώργου Μαρτζάκλη που θυσιάστηκε στην Κύπρο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυ�
  • «Μεγάλο το βάρος και η ευθύνη της πολιτικής»-Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας μιλά στη «Γ»
    Συνέντευξη στην Ελένη Α. Γεωργοπούλου Ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας, που σήκωσε ψηλά την Ελλάδα και μας έκανε υπερήφανους, δίνει μια άλλη δύσκολη μάχη, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατικής. Δηλώνει αποφασισμένος να βάλει πλάτη και να σηκώσει τα πολιτικά βάρη για την πατρίδα μας, δίνοντας το δικό του στίγμα […] Το άρθρο «Μεγάλο το βάρος και η ευθύνη της πολιτικής»-Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας μιλά στη «Γ» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πάτρα: Ανήλικος λήστεψε και τραυμάτισε γυναίκα σε ΑΤΜ
    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε, δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και προσήχθη ο 12χρονος υιός της. Ειδικότερα, ο 12χρονος, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, προσέγγισε μια γυναίκα που πραγματοποιούσε συναλλαγή σε ΑΤΜ και της αφαίρεσε την τραπεζική της κάρτα, […] Το άρθρο Πάτρα: Ανήλικος λήστεψε και τραυμάτισε γυναίκα σε ΑΤΜ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αλλάζει το Καραμανδάνειο-Αναβάθμιση της λειτουργίας του παιδιατρικού νοσοκομείου που θα ολοκληρωθεί στη διετία 
    Σημαντική ενίσχυση σε προσωπικό και σε πιστώσεις στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» Το άρθρο Αλλάζει το Καραμανδάνειο-Αναβάθμιση της λειτουργίας του παιδιατρικού νοσοκομείου που θα ολοκληρωθεί στη διετία  εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.