Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΚΥΡΙΑΚΗ

4

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2020

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 19ος / Αριθµ. φύλλου 5549

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝ∆ΗΜΙΑ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΤΡΑΜΠ

«Έχουµε 3-4 πολύ
δύσκολους µήνες
µπροστά µας»

Πανικός στον
Λευκό Οίκο,
αναστάτωση
στις ΗΠΑ

ΣΕΛ. 4

ΣΕΛ. 2

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΜΕ 11 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΧΘΕΣ

«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ∆ΙΑΣΚΕ∆ΑΣΗΣ

«Σαφάρι»
ελέγχων όλο
το 24ωρο
ΣΕΛ. 5

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

Αγ. Ειρήνη:
18 χρόνια
ευλογίας

∆ιψήφιος

...συναγερµός
Σε ΠΕΑΚ (κολυµβητήριο «Α. Πεπανός»)
και Πανεπιστήµιο οι νέες εστίες ανησυχίας
267 φορείς του ιού ανακοίνωσε ο ΕΟ∆Υ,
7 νεκροί και 79 διασωληνοµένοι

ΣΕΛ. 6
ΣΕΛ. 3, 23
ΣΕΛ. 21-24

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΕΧΑΣΕ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑ∆ΕΙΑΚΟ ΜΕ 1-0

Φιλική ήττα
στο πιο
δυνατό τεστ
n ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: ΝΙΚΗ ΜΕ 63-57

ΤΟΝ «Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ»

ΣΕΛ. 8-9

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1974 - 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Τα 46α γενέθλια της
Νέας ∆ηµοκρατίας

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ∆ΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝ∆ΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ

Αγ. Ανδρέου και Γούναρη: Σύγκρουση
και... εισβολή σε κατάστηµα!

Ο

ANAKOINΩΣΗ

ΣΕΛ. 5

Φαρµακευτικός Σύλλογος Αχαΐας, ενηµερώνει
ότι σε εφαρµογή του ΦΕΚ 157Α/10.08.20 από
01.09.20 η διάθεση όλων των αντιβιοτικών σκευασµάτων από τα ιδιωτικά φαρµακεία θα γίνεται αυστηρά µε ηλεκτρονική συνταγή για λόγους διασφάλισης της δηµόσιας υγείας.



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΔΥΠΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 20 διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής – Τι περιλαμβάνουν
    Από σήμερα,  Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου άνοιξε η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για να δεχθεί τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα 20 εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν τα σεμινάρια τον Απρίλιο αποφάσισε την συνέχιση τους τον Μάιο […] Το άρθρο ΔΥΠΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 20 διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής – Τι περιλαμβάνουν εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Νέες ταυτότητες: Πότε τελειώνει η διορία και ποια είναι τα πρόστιμα
    Υποχρεωμένοι είναι όλοι οι Έλληνες να βγάλουν τις νέες ταυτότητες. Οι πολίτες μπορούν να μπουν στο id.gov.gr με κωδικούς taxisnet και να ζητήσουν την έκδοση νέας ταυτότητας ή την αντικατάστασή της λόγω μεταβολής των στοιχείων, λήξης ισχύος, φθοράς ή παλαιότητας. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να προγραμματίσουν ψηφιακά το ραντεβού τους. Στο σύστημα […] Το άρθρο Νέες ταυτότητες: Πότε τελειώνει η διορία και ποια είναι τα πρόστιμα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Εφάπαξ από τον e-ΕΦΚΑ και επιδόματα της ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε σήμερα στα ΑΤΜ
    Μέχρι σήμερα, Πέμπτη 2 Μάϊου θα πρέπει να πληρωθούν  το εφάπαξ από τον  e-ΕΦΚΑ αλλά και μια σειρά από επιδόματα από την ΔΥΠΑ. Αναλυτικά: Ο  e-ΕΦΚΑ θα πρέπει να καταβάλλει μέχρι σήμερα το ποσό των 20.800.000 ευρώ σε 830 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ. Υπενθυμίζεται πως ο Φορέας άρχισε τις πληρωμές αυτές στις 29 Απριλίου. Επιπλέον η […] Το άρθρο Εφάπαξ από τον e-ΕΦΚΑ και επιδόματα της ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε σήμερα στα ΑΤΜ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δίαιτα: Τι να τρώμε περισσότερο ώστε να «χάσουμε» λίπος και όχι μύες
    Στην προσπάθεια να χάσουμε κιλά, σημαντικό ρόλο παίζει  να πετύχουμε την καύση του λίπους και όχι της μυϊκής μάζας. Γι΄αυτό, όπως αποκαλύπτει νεότερη μελέτη του Πανεπιστημίου Rutgers, η αύξηση της πρωτεΐνης στα γεύματα όταν κάνουμε δίαιτα  είναι ένα τρόπος να αποτρέψουμε την απώλεια μυϊκής μάζας. Ειδικότερα, ακόμα και μια μικρή αύξηση στην πρόσληψη της πρωτεΐνης των διαιτώμενων, από το 18% στο […] Το άρθρο Δίαιτα: Τι να τρώμε περισσότερο ώστε να «χάσουμε» λίπος και όχι μύες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Γραφεία: Πώς κινούνται οι τιμές των ενοικίων σε Ελλάδα και σε Ευρώπη
    Ανοδικά κινήθηκαν οι τιμές των ενοικίων στα γραφεία που βρίσκονται τόσο στους κύριους εμπορικούς δρόμους όσο και στα δευτερεύοντα σημεία προβολής της ελληνικής αγοράς. Η οποία όχι μόνο εξακολουθεί να διατηρεί εξαιρετικά χαμηλά ενοίκια σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά βρίσκεται και σε επενδυτικό «αναβρασμό» που αφορά τη δημιουργία μεγάλου αριθμού «πράσινων» γραφείων. Την ώρα που εκτός συνόρων […] Το άρθρο Γραφεία: Πώς κινούνται οι τιμές των ενοικίων σε Ελλάδα και σε Ευρώπη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.