Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
19 Σεπτεμβρίου 2020 | karfitsa.gr| parasHhnlo.gr| toxrima.gr | backstage 24. gr
ΚEτfitsal
FREE PRESS
Η ΣΑB ΒΑΤΙAΤΙΚΗ
ΣΥΝΗ0ΕΙΑ
ΜΑΚΕ ΔΟΝΙΑ
στην πάλη
Σελ. 20-29
επκειρηματία
κεκαλυμμένη
από το νάμο
Σελ. 12
Δ ΘΕΣΣΑΟΝΙΚΗΣ
Δικάζονται
ελεγτές γα την
υπόθεση τs
υπεξαίρεσηs
Σελ. 13
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Η τελευταία ευκαιρία
τns θεσσαλονίκηs
Σελ. 8
Η κρίση τns πανδημίαs γεννά Προσδοκίες-Τα έργα που θα αλλάξουν
την εικόνα τns Πόληs, το μερίδιο Που διεκδικεί από τα δισεκατομμύρια
του Ταμείου Ανάκαμιψηs και τα ΕΣΠΑ τns . .ανάπτυξηs
ΣΧΟΛΙΑ
Με καταγγελίς
και καγκάθια>
άρχσε η χρονά
Σελ. 06-07
Σελ. 10

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Η Skoda σημείωσε δύο επίσημα παγκόσμια ρεκόρ drift στον πάγο με το Enyaq RS iV SUV
  Η Skoda σημείωσε δύο επίσημα παγκόσμια ρεκόρ drift στον πάγο με το Enyaq RS iV SUV. Τα ρεκόρ ήταν για το «μεγαλύτερο συνεχόμενο drift οχήματος στον πάγο» και το «μεγαλύτερο συνεχόμενο drift οχήματος στον πάγο με ηλεκτρικό αυτοκίνητο», τα οποία επαληθεύτηκαν από την GUINNESS WORLD RECORDS. Τα ρεκόρ επιτεύχθηκαν από τον δημοσιογράφο αυτοκινήτου Richard Meaden […] Το άρθρο Η Skoda σημείωσε δύο επίσημα παγκόσμια ρεκόρ drift στον πάγο με το Enyaq RS iV SUV εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • ΗΠΑ: Παραμένουν μακριά από τους γονείς τους εκατοντάδες παιδιά μεταναστών
  Σχεδόν 1.000 παιδιά μεταναστών που χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό επί προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν ακόμη επανενωθεί με τους γονείς τους, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει εδώ και δύο χρόνια η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, από αυτά τα 998 παιδιά, […] Το άρθρο ΗΠΑ: Παραμένουν μακριά από τους γονείς τους εκατοντάδες παιδιά μεταναστών εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Ποια είναι η Θεσσαλονικιά που επιλέχτηκε ως βασίλισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού (ΦΩΤΟ)
  H Άννα Παυλίδου, Σταρ Ελλάς 2021, επιλέχθηκε ως η βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού για το 2023. Ποια είναι η βασίλισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού Η Άννα Παυλίδου γεννήθηκε το 1999 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στα 15 της χρόνια, όπου πήγε και στο πρώτο της πρακτορείο μοντέλων στην Θεσσαλονίκη, TEAM model management. […] Το άρθρο Ποια είναι η Θεσσαλονικιά που επιλέχτηκε ως βασίλισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Υπνική άπνοια: Η διακοπτόμενη αναπνοή στον ύπνο αποδυναμώνει οστά και δόντια!
  Μελέτες έχουν δείξει ότι οι μισοί άνδρες και το 18% των γυναικών στην Ελλάδα έχουν υπνική άπνοια. Όλα τα είχαν οι πάσχοντες από υπνική άπνοια, αυτό τους έλειπε. Μετά από τις προειδοποιήσεις των ειδικών ότι οι συνεχείς διακοπές της αναπνοής αυξάνουν τον κίνδυνο για ατυχήματα και καρδιαγγειακά προβλήματα, τώρα μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πως κινδυνεύουν […] Το άρθρο Υπνική άπνοια: Η διακοπτόμενη αναπνοή στον ύπνο αποδυναμώνει οστά και δόντια! εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Ιταλία: Άγαλμα Ρωμαίου αυτοκράτορα με τη μορφή του Ηρακλή βρέθηκε σε υπόνομο στη Ρώμη
  Άγαλμα σε φυσικό μέγεθος ενός Ρωμαίου αυτοκράτορα με τη μορφή του Ηρακλή, του ήρωας της ελληνικής μυθολογίας, ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής αποχετεύσεων κοντά στην Αππία Οδό (Appia Antica) τον πρώτο μεγάλο δημόσιο δρόμο της αρχαίας Ρώμης. Η ανακάλυψη έγινε – με το πρόσωπο να αναδύεται πρώτο – καθώς μια μπουλντόζα έσκαβε ανάμεσα σε […] Το άρθρο Ιταλία: Άγαλμα Ρωμαίου αυτοκράτορα με τη μορφή του Ηρακλή βρέθηκε σε υπόνομο στη Ρώμη εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.