Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΑΒΒΑΤΟ

25

ΙΟΥΛΙΟΥ
2020

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 19ος / Αριθµ. φύλλου 5489

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΣΤΟ ΠΡΟΕ∆ΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΤΡΙΝΟΣ

Χειροπέδες
για απειλητικές
αναρτήσεις
ΣΕΛ. 5

Λιτή γιορτή
µε µηνύµατα
ενότητας
ΣΕΛ. 4

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΧΗΡΑΣ»

ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ:
ΚΑΠΟΙΟΙ ∆ΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΞΗ

Καταγγελία
για «µαφία»
στις λαϊκές
αγορές
ΣΕΛ. 11

Αγωνία στο ΠΓΝΠ

για βρέφος 10 µηνών
ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΟΡΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ
ΤΟ ∆ΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΞΕΙ ΖΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ
ΤΙ ∆ΗΛΩΣΕ ΣΤΗ «Γ» Ο ∆ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘ ΠΑΙ∆ΩΝ,
ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΗΛΙΑ∆ΗΣ
ΣΕΛ. 3

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Μνήµες 2007
στην Ηλεία
ΣΕΛ. 2

KAI AΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ
∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗ ∆ΕΥΤΕΡΑ

Συνεδρίαση
για τους
«8µηνίτες»
ΣΕΛ. 10

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ Ο Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Συγκλονιστικές στιγµές
n ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΣΕΛ. 19-24

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Στον Προµηθέα
και ο Λούντζης
n ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝ∆ΡΙΟΠΟΥΛΟΣ:
EΝΑΣ ΠΑΤΡΙΝOΣ ΜΠΡΟΣΤAΡΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ «ΣΠIΤΙ» ΤΗΣ ΑΕΚ

ΣΕΛ. 7

Προκλητικό
το σόου
Ερντογάν

ΣΕΛ. 6



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τί συμβαίνει με τη Boeing-Απανωτά περιστατικά βλαβών και έκτακτων προσγειώσεων μέσα σε λίγα 24ωρα
    Ανεπανόρθωτα έχει πληγεί το κύρος και η αξιοπιστία της εταιρείας Boeing, καθώς κοντεύει να γίνει συχνό φαινόμενο η αναγκαστική προσγείωση αεροσκαφών της εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των επιβαινόντων. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ (FΑΑ) ξεκίνησε νέα έρευνα για την Boeing αφού η εταιρεία ενημέρωσε οικειοθελώς την υπηρεσία ότι ενδέχεται να […] Το άρθρο Τί συμβαίνει με τη Boeing-Απανωτά περιστατικά βλαβών και έκτακτων προσγειώσεων μέσα σε λίγα 24ωρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Top 6-Basket League: Ήττα (82-90) του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό
    Την ήττα με 82-90 γνώρισε ο Προμηθέας στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας του Top 6 για το πρωτάθλημα της Basket League. Οι πράσινοι τα… χρειάστηκαν έως ότου κάμψουν την αντίσταση των πορτοκαλί, μιας και ο Προμηθέας έκανε την αντεπίθεσή του και στο 32ο λεπτό, έβαλε «φωτιά» στον αγώνα, καθώς […] Το άρθρο Top 6-Basket League: Ήττα (82-90) του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τελευταίος σταθμός η Πάτρα-Στις 7 Ιουνίου ο Στ. Κασσελάκης “κλείνει” την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην αχαϊκή πρωτεύουσα
    ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ Ο κύβος ερίφθη από την Κουμουνδούρου. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έρθει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στην Πάτρα, την οποία επέλεξε για να ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, εν όψει των ευρωεκκλογών. Ακολουθώντας τα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε πριν από τις εθνικές εκλογές την τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση […] Το άρθρο Τελευταίος σταθμός η Πάτρα-Στις 7 Ιουνίου ο Στ. Κασσελάκης “κλείνει” την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην αχαϊκή πρωτεύουσα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέ�
  • Διαγωνισμός παρασκευής οικολογικού παγωτού στην Πάτρα
    Είστε λάτρης και παρασκευαστής παγωτού; Θέλετε να επιδείξετε τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά σας; Τότε εγγραφείτε στον Διαγωνισμό Τοπικών Γεύσεων του «GELATOn THE ROAD!», του έργου που προωθεί τον πολιτισμό και την ιστορία του παγωτού σε όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν, είναι ανοιχτός σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και το κοινό […] Το άρθρο Διαγωνισμός παρασκευής οικολογικού παγωτού στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Αν βλέπετε το βίντεο θα έχω πεθάνει» – Ραγίζει καρδιές 31χρονη που έφυγε από τη ζωή
    Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου μιας νεαρής γιατρού που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 31 ετών. Η ίδια είχε δημιουργήσει ένα βίντεο, το οποίο μοιράστηκε στο TikTok, λέγοντας στους περισσότερους από 137.000 ακόλουθούς της πώς «αν βλέπετε αυτό το βίντεο, απεβίωσα ειρηνικά». Η Κίμπερλι Νιξ πέθανε στις 8 Μαΐου στο Κάλγκαρι του Καναδά. Είχε διαγνωστεί […] Το άρθρο «Αν βλέπετε το βίντεο θα έχω πεθάνει» – Ραγίζει καρδιές 31χρονη που έφυγε από τη ζωή εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.