Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ουκρανία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με ηγέτες κρατών στη Σιγκαπούρη
    Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκε με επικεφαλής κρατών και πολιτικούς αργά χθες και σήμερα το πρωί στη Σιγκαπούρη, όπου βρίσκεται για να παραστεί στον Διάλογο του Σάνγκρι-Λα –ένα φόρουμ για την άμυνα–, αναζητώντας περαιτέρω στρατιωτική βοήθεια για τη χώρα του και υποστήριξη για τη διεξαγωγή ειρηνευτικής διάσκεψης. Στην πλατφόρμα Χ ο Ζελένσκι ανέφερε ότι […] Το άρθρο Ουκρανία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με ηγέτες κρατών στη Σιγκαπούρη εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Χρήστος Στυλιανίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται ένα «νέο άλμα σύγκλισης»
    Την ηγετική παρουσία της Ελλάδας στον παγκόσμιο ναυτιλιακό χάρτη επιβεβαιώνει η παγκόσμια αναγνώριση της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης των Ποσειδωνίων που ανοίγει τις πύλες της αύριο (3.6.2024), επισημαίνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόταση που ήδη συζητείται στις Βρυξέλλες […] Το άρθρο Χρήστος Στυλιανίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται ένα «νέο άλμα σύγκλισης» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας Πανελληνίων Εξετάσεων – Έναρξη εξετάσεων για τα γυμνάσια
    Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα διεξαγωγής Πανελληνίων Εξετάσεων, με τους υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ να έχουν εξεταστεί στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα θα εξετάζονται σε μαθήματα Προσανατολισμού και Ειδικότητας, αντίστοιχα. Παράλληλα, από αύριο, Δευτέρα, αρχίζουν οι εξετάσεις των γυμνασίων. Πιο αναλυτικά, όσον αφορά τους υποψηφίους των ΓΕΛ, την ερχόμενη […] Το άρθρο Το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας Πανελληνίων Εξετάσεων – Έναρξη εξετάσεων για τα γυμνάσια εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Φαρμακευτική κάνναβη: Ευεργετικά τα οφέλη στην Ογκολογία
    Η φαρμακευτική κάνναβη διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογίας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Η χρήση της στην ανακούφιση από τον πόνο και στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων και Ανεπιθύμητων ενεργειών που προκαλούν είτε παθήσεις είτε θεραπείες ιδιαιτέρως σοβαρές, αυξάνει συνεχώς, με τα αποτελέσματα των νέων ερευνών να είναι αρκετά ελπιδοφόρα. Έρευνες διεθνώς μεταξύ των οποίων και […] Το άρθρο Φαρμακευτική κάνναβη: Ευεργετικά τα οφέλη στην Ογκολογία εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Εκπνέει η προθεσμία αποστολής της επιστολικής ψήφου για τους εκλογείς της ελληνικής επικράτειας
    Λήγει το χρονικό περιθώριο που έχουν οι ψηφοφόροι που διαμένουν στην Ελλάδα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής με επιστολική ψήφο. Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου, […] Το άρθρο Εκπνέει η προθεσμία αποστολής της επιστολικής ψήφου για τους εκλογείς της ελληνικής επικράτειας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.