Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
∆ΕΥΤΕΡΑ

24

IOYNIOY
2019

ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 47ος / Αριθµ. φύλλου 2495

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σε χρόνο-ρεκόρ στήθηκε
το εκλογικό κέντρο της Ν.∆.

ΣΕΛ. 4

Από τα 16 η πρώτη

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ
ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Τίµησαν
τη µνήµη
του Ανδρέα
στο Καλέντζι

επαφή µε τα ναρκωτικά!

ΣΕΛ. 4

ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΧΘΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Οι απόστρατοι
δείχνουν
το δρόµο...
ΣΕΛ. 22

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ-ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ, Η ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ «ΠΑΡΕ-∆ΩΣΕ»
ΣΕΛ. 21

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ
ΦΩΤΗΛΑ ΣΤΗΝ «Γ»

ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ
ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

H AΘΗΝΑ ΤΡΑΧΗΛΗ
ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ
ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

«Η εξουσία της
Ν∆ θα ανήκει
σε όλους
τους Έλληνες»

«Με εσάς
πρωτοπόρες
θα διώξουµε
την κυβέρνηση»

Η Ν.∆. βάζει
τέλος στον
Γολγοθά του
Έλληνα αγρότη

Παρακαταθήκη
για το
µέλλον οι
µεταρρυθµίσεις

ΣΕΛ. 9

ΣΕΛ. 6

ΣΕΛ. 8

ΣΕΛ. 12

ΣΕΛ. 25-32

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΡ

Πρώτο
χτύπηµα από
Προµηθέα
Παναχαϊκή:
Ανησυχία για
τη µη ενίσχυση



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μετατόπιση του δικτύου ύδρευσης από την εταιρεία κατασκευής της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου
      Εργασίες μετατόπισης του δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν από την εταιρεία κατασκευής της Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου ΑΒΑΞ Α.Ε., αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου.  Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ.  θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις εξής περιοχές: Στα Βραχνέικα (στο τμήμα πάνω από την Π.Ε.Ο. Πατρών […] Το άρθρο Μετατόπιση του δικτύου ύδρευσης από την εταιρεία κατασκευής της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ”Πέφτει η νύχτα στο Σαμονί“, δύο παραστάσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
      Μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσίαση του θεατρικού έργου ”Πέφτει η νύχτα στο Σαμονί“, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει δυο παραστάσεις την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μάϊου 2024, στο Θέατρο όροφως. Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 21:15 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, με μόνη προϋπόθεση την κράτηση θέσεωνμ στο […] Το άρθρο ”Πέφτει η νύχτα στο Σαμονί“, δύο παραστάσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δήμος Πατρέων: Εργασίες καθαρισμού από το Τμήμα Πρασίνου
    Επιχείρηση καθαρισμού ξερών χόρτων, θάμνων και κλαδιών ξεκίνησε το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου. Οι εργασίες άρχισαν στην Ηρώων Πολυτεχνείου και θα συνεχιστούν μέχρι την πλαζ. Αρχικά γίνεται κοπή και καθαρισμός και σε δεύτερη φάση θα γίνει καλλωπισμός των θάμνων. ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, […] Το άρθρο Δήμος Πατρέων: Εργασίες καθαρισμού από το Τμήμα Πρασίνου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Δένδιας: Αποτροπή μελλοντικής τραγωδίας ανάλογης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου
    «Ο σεβασμός στην ανεξαρτησία των κρατών και στο Διεθνές Δίκαιο παραμένει η μόνη οδός για να μην επαναληφθεί η τραγωδία» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο “Χ” ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας για τη σημερινή Ημέρα Νίκης των Συμμάχων στην Ευρώπη κατά της ναζιστικής Γερμανίας, 79 χρόνια από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου […] Το άρθρο Δένδιας: Αποτροπή μελλοντικής τραγωδίας ανάλογης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σάμος: Δεν άντεχα την κακοποιητική συμπεριφορά του, είπε η 49χρονη πατροκτόνος
    Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 49χρονη πατροκτόνος από τη Σάμο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της σήμερα, Τετάρτη, 8 Μαΐου. Η γυναίκα θα κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου, όπου θα παρακολουθείται, όπως αποφασίστηκε από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, ώστε να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της. Στη συνέχεια, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε […] Το άρθρο Σάμος: Δεν άντεχα την κακοποιητική συμπεριφορά του, είπε η 49χρονη πατροκτόνος εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.