Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΠΟΨΕΙΣ
DEBATE ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
< Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα, Ψηφιοποίηση και
Συμβουλευτική: Οι άξονεs τns Παραγωγικήs ανάταξηs>
Τ δηλνουν οι Σπυρίδων Κίντζ0s, Νίκos Στουπήs, Νίκos Κουτλιάμπas
και Διονύσns Βαλασσάs
Λύσειs για το Εθνικό
Στρατηγικό Σχέδιο του
ελαιολάδου αναζητά
ο κλάδ0s
Η Εία, η Μάρα
και το κακό
συναπάντημα
ΣΕΛ. 14-16
ΣΕΛ. 55-56
ΣΕΛ. 34-35
παιθρ0
Η καινοτομία μπορεί να
δημιουργήσει Παραγωγικά
συστήματα και να οδηγήσει
σε επισιτιστική ασφάλεια και
κερδοφορία, επιτυγχάνονταs
τοus στόχουs βισιμns ανάπτυξηs
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ.5
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 1ΟΥΝΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ 49 | ΑP. ΦΥΛΛΟΥ 190 | contact @ypaithros.gr ISSN: 2459-3206 | Τιμή: Ε2
Στον δρόμο για τis κάλπεs οι αγρότεs
Σπύρos Δανέλληs, Ανδρέας Στρατάκηs και Νίkos Παπαναστάσηs μιλούν στην <ΥΧν
ΣΕΛ. 10-12
ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΥΠΑAT
9ΗΑ 4ΜΟΥ1
ΖΗΤΑ ΕΦΑΠΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
Τι απαντά στην <ΥΧ) αντατη Πηγή των Βρυξελλν
ΥπογΡΓΕ0 ΨΗΟΙΑΚ4Σ nΟΛΤΙΚuX
τ3AξηKΟΝΟΝΙΩΝ & ΕNΗMΕΡΩΣΗΣ
Ν. ΠΑΠΠΑΣ
αΦέρνουμε το αύριο σήμερα
για όλου , χωρίs ανισότητεs
Πέφτουν οι υIογραφές για το έργο
τns Ευφυούs Εωργίas
ΣΕΛ. &
ΣΙΤΑΡΙ
Με 20,5 λεπτά πληρνει το σκληρό
ο συνεταιρισμός Αλληλεγγύην
τns Χάλκns
ΣΕΛ, 41
ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ
Στα αζήτηταn παραγωγή , αφεύγειν
ακόμα και 10 λεπτά το κιλό
ΣΕΛ. 44-45
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
Με το βλέμμα στραμμένο στην 7η Ιουλίου
τα αιτήματα πολιτικν και αγροτν
ΣΕΛ. 37
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΣΕΛ.4
Ντόμινο στην αγορά τροφίμων
από την Πληση τηs Μινέρβα
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΠ
Οι κινήσεις Πou Προεξοφλούσαν την απόφαση
τηs PZ Cussons και η επόμενη μέρα στον κλάδο
ΟΡΑΤΟΣ 0 ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ
ΣΕΛ, 47
0ΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΙΑΖΗ
Καλλιέργεια τοπικν ΠΟικιλιν για
Παραγωγές που <μυρίζουν> Λήμνο
* Στο τραπέζ τρία σενάρια για την εξωτερική σύγκλιση με τη βούλα τns Συνόδου Κορυφής
Τα μελανά σημεία τns διαπραγμάτευσηs για την Ελλάδα * Ανάλυση στην ΥΧ του Λυκ Βερνέ
ΣΕΛ. 6-7
ΣΕΛ. 32

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πλημμύρες Σεπτεμβρίου 2023: Μέχρι τώρα, 4.850 επιχειρήσεις και αγρότες έλαβαν το 50% της προβλεπόμενης κρατικής αρωγής
    Συνεχίζεται από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η υλοποίηση του πλαισίου της κρατικής αρωγής προς επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2023, καθώς και προς τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και τις κτηνοτροφικές μονάδες για τις ζημιές τους στον εξοπλισμό τους, […] The post Πλημμύρες Σεπτεμβρίου 2023: Μέχρι τώρα, 4.850 επιχειρήσεις και αγρότες έλαβαν το 50% της προβλεπόμενης κρατικής αρωγής appeared first on ypaithros.gr.
  • Tέσσερα νέα προϊόντα για τους αγρότες από τη ΔΕΗ, έως 26 Ιουνίου οι αιτήσεις
    Τέσσερα νέα αγροτικά προϊόντα δεκαετούς διάρκειας με το όνομα «Γαία» ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά σε πελάτες με αγροτική ιδιότητα, έχουν συνολική διάρκεια 10 ετών και παρέχονται με σταθερή τιμή ανά κιλοβατώρα για τα δύο πρώτα έτη. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρείας, με το πέρας των δύο πρώτων ετών και […] The post Tέσσερα νέα προϊόντα για τους αγρότες από τη ΔΕΗ, έως 26 Ιουνίου οι αιτήσεις appeared first on ypaithros.gr.
  • Τώρα τα κλασικά της ΟΛΥΜΠΟΣ γίνονται φυτικά με…ΚΑΡΠΟΣ!
    Η ΟΛΥΜΠΟΣ ανταποκρινόμενη στις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών και πιστή στη φιλοσοφία της για παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, προχώρησε στο λανσάρισμα των νέων προιόντων ΚΑΡΠΟΣ CLASSIC, ΤΡΙΜΜΕΝΟ, PIZZA TOP και ΛΕΥΚΟ επεκτείνοντας έτσι τη σειρά των plant based προϊόντων ΚΑΡΠΟΣ. Η νέα σειρά περιλαμβάνει τα: ΚΑΡΠΟΣ CLASSIC, ιδανικό για τοστ, λιώνει υπέροχα ΚΑΡΠΟΣ PIZZA […] The post Τώρα τα κλασικά της ΟΛΥΜΠΟΣ γίνονται φυτικά με…ΚΑΡΠΟΣ! appeared first on ypaithros.gr.
  • ΗΠΑ: Επιφυλακτικοί οι καταναλωτές απέναντι στις εργαστηριακές εναλλακτικές κρέατος
    Οι Αμερικανοί καταναλωτές θεωρούν τα συμβατικά κρέατα πιο νόστιμα και πιο υγιεινά από τις αναδυόμενες εργαστηριακές εναλλακτικές, ακόμα κι αν δεν τις έχουν γευτεί, σύμφωνα με την έκθεση Consumer Food Insights του Μαρτίου, η οποία εκπονήθηκε από το Κέντρο Ανάλυσης Ζήτησης και Βιωσιμότητας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πέρντιου. Εστιάζοντας στα ευρέως διαδεδομένα κρέατα, οι ερευνητές διαπίστωσαν μεγάλη […] The post ΗΠΑ: Επιφυλακτικοί οι καταναλωτές απέναντι στις εργαστηριακές εναλλακτικές κρέατος appeared first on ypaithros.gr.
  • Ο Όμιλος Πειραιώς στους Europe’s Climate Leaders των Financial Times για 4η συνεχή χρονιά 
    Η Πειραιώς για τέταρτη συνεχή χρονιά συγκαταλέγεται στις 600 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη, σε ό,τι αφορά τον περιορισμό των εκπομπών της και τις πρωτοβουλίες δέσμευσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποίησαν οι Financial Times. Οι εταιρείες στην Ευρώπη καλούνται, περισσότερο από ποτέ, να εντείνουν τις προσπάθειες αντιμετώπισης της κλιματικής […] The post Ο Όμιλος Πειραιώς στους Europe’s Climate Leaders των Financial Times για 4η συνεχή χρονιά  appeared first on ypaithros.gr.