Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Ι∆ΡΥΤΗΣ - ΕΚ∆ΟΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ποτάµι

Χρόνος 17ος / Αριθµ. φύλλου 4743/ ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

Η ΠAΤΡΑ ΠΟΥ ΑΓAΠΗΣΕ
ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ

ΧΡHΣΤΟ
ΧΡΙΣΤOΠΟΥΛΟ

αναγνώρισης
στο στερνό αντίο



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Βασιλιάς Κάρολος: Δεν θα δει τον Χάρι – Επικαλέστηκε «φορτωμένο πρόγραμμα»
    Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο πρόγραμμα του πρίγκιπα Χάρι και του βασιλιά Καρόλου καθώς γιος και πατέρας δεν θα συναντηθούν, παρά την έντονη φημολογία πως οι δύο τους θα κατάφερναν να βρεθούν. Ο πρίγκιπας Χάρι προσγειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Βρετανία με σκοπό να παραστεί σε μια τελετή στις 8 Μαΐου για τη 10η επέτειο των αγώνων Invictus ενώ- […] Το άρθρο Βασιλιάς Κάρολος: Δεν θα δει τον Χάρι – Επικαλέστηκε «φορτωμένο πρόγραμμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αργίες: Πάσχα τέλος – Πότε είναι το επόμενο τριήμερο… ξεκούρασης
    Ακόμη μια εορτή ήρθε στο τέλος της με την ολοκλήρωση του Πάσχα και σειρά τώρα παίρνουν τα επόμενα τριήμερα που θα εκμεταλλευτούν οι εκδρομείς για εξορμήσεις. Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο τριήμερο στο ημερολόγιο είναι αυτό του Αγίου Πνεύματος. Αποτελεί για πολλούς ένα ιδανικό τριήμερο μέσα στο καλοκαίρι και φέτος πέφτει Δευτέρα 24 Ιουνίου. Αργίες 2024: […] Το άρθρο Αργίες: Πάσχα τέλος – Πότε είναι το επόμενο τριήμερο… ξεκούρασης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ο Δημήτρης θα είναι για πάντα εδώ…
    Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια του 26χρονου που «έφυγε» από τη ζωή μετά από τροχαίο- Δώρισε τα όργανά του Το άρθρο Ο Δημήτρης θα είναι για πάντα εδώ… εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αντίο κόκκινο!  
      Δεν το ακούτε από εμάς πρώτη φορά, αλλά το κόκκινο ήταν η απόλυτη χρωματική τάση του 2023, αλλά και τους πρώτους μήνες του 2024. Η έντονη απόχρωση «έβαψε» σχεδόν κάθε πτυχή της μόδας, από τα καλσόν και τις κάλτσες μέχρι, πιο πρόσφατα, τα φλατ. Μήπως σας κούρασε; Ωστόσο, είναι κατανοητό αν αισθάνεστε λίγο κουρασμένες […] Το άρθρο Αντίο κόκκινο!   εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πράσα στον ταβά, με βότανα και φλούδες πορτοκαλιού, του Μοναχού Επιφάνιου          
      Υλικά (για 4 άτομα) 6 κανονικά πράσα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 2 εκ. 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 200 γρ. ελαιόλαδο 250 γρ. φύλλα σέλινου, πλυμένα και ψιλοκομμένα μισό ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο λίγο μάραθο φλούδα από 1 μεγάλο πορτοκάλι, σε μέτρια κομμάτια (προσοχή να μην είναι κερωμένο το φρούτο γιατί θα πικρίσει) 3 δαφνόφυλλα […] Το άρθρο Πράσα στον ταβά, με βότανα και φλούδες πορτοκαλιού, του Μοναχού Επιφάνιου           εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.