Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΕΠΥ, ΣΠΕΑ, ΕΣΥΦ
χρηματοδοτικά
εργαλεία renew
ευρωπη ,
& κόσμος
Συντονίζονται
ΟΙ Πριγκιπες
αγορα
παραγωγικη
αλυσίδα "
τοπος
των εισροων
Αποκλειστική συνέντευξη του Υ.Υ.
tns ESA, Garlich Von Essen
εισροες
& τεχνολογί
ΣΕΑ. 4-8
Οι μεΥάλες εταιρείες τροφίμων και
Ποτών διακινούν συστηματικα στιs
χώρες τns Ανατολικής Ευρώπns
Προϊόντα, τα οποία έχουν παράξει
με χαμηλότερεS Προδιαγραφέ
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ.41
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2017 | ΕΤΟΣ 2
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 99 | [email protected] | ISSN: 2459.3206 | Τιμή: €2
www.ypaithros.gr
ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Περιμένουν
για να ξεχειμωνιάσουν
οι κτηνοτροφοι
ΖΗΤΗΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΕΛ. 24-25
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
ΒΑΜΒΑΚΙ
Οι όροι χορήνησns
ενισχυσns
En|στροφη φορου
πετρελαιου
*Ρύθμιση για
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΥΓΙΩΝΑΚΗΣ
70 χλμ. την ημερα
για να γινει Υεωτον0s
ΨΥΧΑΝΘΗ
Φάβα-μπιζέλια λούπινο
01 nnYES Πρωτε1vns
για την πτηνοτροφία
«κοκκινα» δανεια
120 δόσεις για
Οφειλέτες στον ΟΓΑ
ΣΕΛ.49
ΣΕΛ.23
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
Μενάλο Πλήγμα
γιατ0us ψαράδεs
η Πετρελαιοκηλίδα
ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ
Βγήκαν μπροστά
οι μικροί τυροκόμοι
για την
AEMONIA
Γιατί οι
παραγωγοι
LEADER
Επιχειρηματικές ζώνες
Καινοτομ1as
* Επενδυτικά εργαλεία
Σε διαδικασία
ρύθμισns σπεύδουν
οι οφειλέτεs ΣΕΑ. 46-47
την Πλατη
για αειφορια στην
Ανατολική Πελοπόννησο
για τ1sques
υπόσχεται το ΥΠΑΑΤ
ΣΕΛ.21
ΣΕΛ. 37-38

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πορτοκάλια και ελαιόλαδο «ταξιδεύουν» από το Φυσικό Αγρόκτημα Λακωνίας στο εξωτερικό
    Άφησε πίσω του τον τομέα της πληροφορικής και αποφάσισε να τραβήξει τον δικό του ξεχωριστό δρόμο, αξιοποιώντας τα κτήματα των γονιών του. Ο Πέτρος Χριστοφοράκος επέστρεψε στη Λακωνία για να ασχοληθεί με τη γη και δημιούργησε το Φυσικό Αγρόκτημα, βασισμένο στην τεχνική της φυσικής καλλιέργειας, όπως τονίζει ο ίδιος. «Μετά την αποφοίτησή μου το 2010, εντάχθηκα […] The post Πορτοκάλια και ελαιόλαδο «ταξιδεύουν» από το Φυσικό Αγρόκτημα Λακωνίας στο εξωτερικό appeared first on ypaithros.gr.
  • Φεστιβάλ Μελιού στο πάρκο Αλκαζάρ από τον Συνεταιρισμό Apis Era Thessaly
    Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας, ο νεοσύστατος Συνεταιρισμός Θεσσαλών παραγωγών Apis Era προγραμματίζει την Κυριακή 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 20 Μαΐου διάφορες εκδηλώσεις με τίτλο ΒeeDay 24. Οι περισσότερες από αυτές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στο πάρκο Αλκαζάρ και θα περιλαμβάνουν ενημέρωση μαθητών, συναυλία με την μπάντα Entopica, αγώνα δρόμου 5 χλμ. και […] The post Φεστιβάλ Μελιού στο πάρκο Αλκαζάρ από τον Συνεταιρισμό Apis Era Thessaly appeared first on ypaithros.gr.
  • Σε επαγρύπνηση οι αμπελουργοί της ΑΜ-Θ, λόγω καιρικών συνθηκών
    Στο ερώτημα πώς συμπεριφέρεται το αμπέλι, όταν σε διάστημα μιας εβδομάδας οι εποχές διαδέχονται η μία την άλλη και από την άνοιξη περνάμε στο καλοκαίρι και μετά στο φθινόπωρο, απαντούν ο γεωπόνος-οινοποιός Δρ Δημήτρης Ράπτης από τον Έβρο και ο γεωπόνος – διευθυντής Αμπελώνων στο Κτήμα Παυλίδη στη Δράμα, Δρ Γιάννης Χρόνης. Πρώιμη χρονιά Ο κ. […] The post Σε επαγρύπνηση οι αμπελουργοί της ΑΜ-Θ, λόγω καιρικών συνθηκών appeared first on ypaithros.gr.
  • Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας
    Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας, θα γίνει φέτος στον εξαιρετικό και φιλικό για όλους χώρο του «Μύλου Ματσόπουλου» στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου 2024. Το φεστιβάλ, διοργανώνεται από τους ίδιους τους παραγωγούς και τον συλλογικό τους φορέα, την «ΕΝΟΑΘΕ – Οίνοι και Αποστάγματα Θεσσαλίας» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας […] The post Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας appeared first on ypaithros.gr.
  • Εκπαιδευτικό πρόγραµµα για τη γευσιγνωσία στην ελιά και το ελαιόλαδο από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εισαγωγή στη γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου Β’ κύκλος», το οποίο πραγματοποιεί το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 14 Μαΐου. Το πρόγραμμα στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά […] The post Εκπαιδευτικό πρόγραµµα για τη γευσιγνωσία στην ελιά και το ελαιόλαδο από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών appeared first on ypaithros.gr.