Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινή Ηλείας:
Newspaper website Website







Recognized text:
Κλειστό το Υποθηκοφυλακείο Λεχαινών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση για το Νίκο
Μπελογιάννη με ομιλητή τον
Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα

Τιμούν τον άνθρωπο
με το γαρύφαλλο

ΥΓΕΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Παραιτήθηκε η προσωρινή Υποθηκοφύλακας
– Ίδια η κατάσταση και στη Βάρδα

ΣΕΛΙΔΑ 5

Επανεξετάζει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ
τις προτάσεις για Πρωτοβάθμια περίθαλψη
στην Αμαλιάδα και Κ.Υ Ζαχάρως

Διορθωτικές παρεμβάσεις πριν
σταλεί στο Υπουργείο Υγείας

Πρωινή
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΣΕΛΙΔΑ 7

ΤΕΤΑΡΤΗ
25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2015
www.eproini.gr
ΤΙΜΗ: 0,80 ΕΥΡΩ

Φήμες για μεταφορά των εργαστηρίων στην Πάτρα
Κινητοποιήσεις από τους σπουδαστές
ΣΕΛΙΔΑ 11

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι μαθητές της γ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Αμαλιάδας στο Δήμαρχο Ήλιδας

Η πιο γλυκιά
επίσκεψη της ημέρας

Διαλύουν και το
ΤΕΙ του Πύργου
ΣΕΛΙΔΕΣ 3,12-13

ΣΕΛΙΔΑ 16

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο εμπορικός κόσμος του Πύργου κάνει την δική του
προσπάθεια για να προσελκύσει τον κόσμο στα μαγαζιά του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δόξα Ν. ΜανολάδαςΑντωνόπουλος:

Μάθημα Πυροσβεστικής...
στο 6ο Δημοτικό
Σχολείο Πύργου

ΣΕΛΙΔΑ 9

Δειλά - δειλά στολίζουν
Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες
ΣΕΛΙΔΑ 4

ΣΕΛΙΔΑ 21

«Κρατάμε μόνο
το αποτέλεσμα
και κοιτάμε
τη Χαλκίδα»



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Στο ΕΣΠΑ η υδροδότηση της Βουπρασίας
    Στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εντάχθηκε και επίσημα με απόφαση Φαρμάκη η Υδροδότηση της Βουπρασίας από το διυλιστήριο του Φράγματος Πηνειού. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί με 8,8 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάσσεται στον άξονα προτεραιότητας «Προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αντιμετώπιση και προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, ενίσχυση της ενεργειακής αυτάρκειας και της κυκλικής οικονομίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2028. The post Στο ΕΣΠΑ η υδροδότηση της Βουπρασίας
  • Δύο υπογραφές και μια διάλυση 
    Δύο έργα αναμένεται να συμβασιοποιηθούν σήμερα από τη δημοτική αρχή Πύργου, τα οποία αφορούν την ανάπλαση της ανατολικής πλευράς της πόλης και την οδοποιία σε Κολίρι, Λαστέικα και Σκαφιδιά. Το ευχάριστο νέο, όμως, είναι ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με τον ανάδοχο της ανάπλασης του λόφου του Επαρχείου για τη διάλυση της υπάρχουσας σύμβασης και την επαναδημοπράτηση του έργου, ενώ στο μεσοδιάστημα θα γίνει και η σημειακή παρέμβαση για να φύγουν οι λαμαρίνες. The post Δύο υπογραφές και μια διάλυση  first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.
  • Ξεμπλοκάρισμα
    Μάχη με τις προθεσμίες δίνει ο δήμος Πηνειού για να ολοκληρωθεί εγκαίρως η ανάπλαση των αποθηκών του ΑΣΟ στη Γαστούνη. Για αυτόν τον λόγο ο δήμαρχος Αλέξης Καστρινός εισηγήθηκε στη δημοτική επιτροπή την έγκριση της πληρωμής του ανεξόφλητου λογαριασμού από τους ΚΑΠ μέχρι να έρθουν τα χρήματα από το ΕΣΠΑ. The post Ξεμπλοκάρισμα first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.
  • Περιοδεία
    Περιοδεία στην Ηλεία έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο αστυνομικός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Καλλιακμάνης. Στο πλαίσιο των επαφών του, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πύργου, Στάθη Καννή, συνοδευόμενος από τον συνάδελφό του Γιάννη Κανελλόπουλο και τη γ.γ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Ελλάδας, Εύη Βεργοπούλου.The post Περιοδεία first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.
  • Συμβολή
    Καθοριστική ήταν η συμβολή του προέδρου της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών του Ναυτικού (ΕΑΑΝ) Ηλείας, Ζώη Υφαντή, στο να δρομολογηθεί ο καθαρισμός του φάρου στο Κατάκολο. Από ό,τι έμαθα, ήταν αυτός που έκανε τις απαραίτητες διαμεσολαβητικές επαφές ανάμεσα στο δασαρχείο και την υπηρεσία Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού για να βρεθεί η φόρμουλα συνεργασίας.The post Συμβολή first appeared on Εφημερίδα Πρωινή.