Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΕΚ∆ΟΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 14ος / Αριθµ. φύλλου 4045/ ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ / [email protected]

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η Ν.∆. ΜΠΡΟΣΤΑ (+0,3%) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Εκλογικό θρίλερ δείχνουν
οι δηµοσκοπήσεις
Η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΤΣΙΠΡΑ
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

/ ΣΕΛ. 11, 34

EΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ: ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 138.000 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

63.000 «λουκέτα»
µέχρι τέλος
του 2015
3 ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ: ΚΙΝ∆ΥΝΟΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ
3 ΣΚΕΝΤΖΟΣ: «OΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ

/ ΣΕΛ. 8

∆ΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕ∆ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

ΣΠΟΡ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑ∆ΑΣ

Επιµένει για Αγυιά
η ΠΑΕ Παναχαϊκή
/ ΣΕΛ. 26-32

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: «Οχι Αισιοδοξία µετά την
στην εσωστρέφεια»
αποχώρηση Γιώργου
/ ΣΕΛ. 2

/ ΣΕΛ. 2

Θαλάσσιο µέτωπο: Πυρ οµαδόν κατά της κυβέρνησης

C M
Y K

/ΣΕΛ. 4



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ-Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Υποβιβάστηκαν Αχαϊκός, Αστέρας, παρέμειναν Ατρόμητος Λ. και Ροϊτικα
      Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ παραμονής της Α’ Κατηγορίας και οι Αχαϊκός, Αστέρας Τσουκαλεϊκων υποβιβάστηκαν στην Β’ Κατηγορία. Αντίθετα ανανέωσαν την παρουσία τους στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα Ατρόμητος Λάππα,  Ροϊτικα, Αιγείρα/Ακράτα και Αχαιός Στην Β’ Κατηγορία έχουν επίσης υποβιβαστεί οι Δόξα Παραλίας, Αναγέννηση Πατρών, Αετός Ρίου, Δαβουρλής, Καλάβρυτα και Θύελλα Αιγίου.   Συνοπτικά τα αποτελέσματα: Πήγασος […] Το άρθρο ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ-Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Υποβιβάστηκαν Αχαϊκός, Αστέρας, παρέμειναν Ατρόμητος Λ. και Ροϊτικα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υ�
  • Κούγιας για υπόθεση Καλλιάνου: «Δεν θα περίμενε κάνεις να παραδεχτεί ότι πήρε φακελάκι»
    Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου, «Αττικόν», όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν με το οποίο γνωστοποιείται ο θάνατος του ασθενή. Ο Δημήτρης Καλλιάνος κατέληξε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», εκεί όπου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος εκλιπαρούσε τους γιατρούς να τον βάλουν νωρίτερα, μήπως και […] Το άρθρο Κούγιας για υπόθεση Καλλιάνου: «Δεν θα περίμενε κάνεις να παραδεχτεί ότι πήρε φακελάκι» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Γρίπη των πτηνών: Ανησυχία στις ΗΠΑ γιατί μεταπήδησε στις αγελάδες – Πόσο πρέπει να ανησυχούν οι Ευρωπαίοι
    Σε επιφυλακή έχει τεθεί η επιστημονική κοινότητα στις ΗΠΑ μετά τη γνωστοποίηση πως η γρίπη των πτηνών έχει μεταπηδήσει στις αγελάδες και εξαπλώνεται ταχύτατα σε κοπάδια. Όπως αναφέρει το Politico σε εκτενές δημοσίευμά του, μόλις τέσσερα χρόνια από την έναρξη της πανδημίας του Covid, η πρωτοφανής εξάπλωση ενός νέου στελέχους του H5N1, ή γρίπης των πτηνών, μεταξύ των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής […] Το άρθρο Γρίπη των πτηνών: Ανησυχία στις ΗΠΑ γιατί μεταπήδησε στις αγελάδες – Πόσο πρέπει να ανησυχούν οι Ευρωπαίοι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέ
  • Όταν η εμμηνόπαυση γίνεται τραυματική εμπειρία…
    Η περιεμμηνοπαυσιακή περίοδος (κλιμακτήριος και ιδιαίτερα η εμμηνόπαυση) αποτελεί στρεσογόνο παράγοντα για την εμφάνιση κατάθλιψης στις γυναίκες είναι το βασικό μήνυμα της διαδικτυακής Συνέντευξης Τύπου που οργάνωσε ο Σύλλογος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ», με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης – 18 Οκτωβρίου. «Παρότι η εμμηνόπαυση αποτελεί μία φυσική εξέλιξη στη ζωή κάθε γυναίκας, για πολλές από […] Το άρθρο Όταν η εμμηνόπαυση γίνεται τραυματική εμπειρία… εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι αθλητικές μεταδόσεις 27/4/2024
    Οι αγώνες για τα πλέι άουτ της Super League, τα ματς της Basket League, οι αναμετρήσεις των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Μαδρίτη, oι κατατακτήριες δοκιμές στο Moto GP και τα ματς ποδοσφαίρου από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 09:35 COSMOTE SPORT 5 […] Το άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις 27/4/2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.