Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αμοργός: Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο τουρίστα
    Αμοργός: Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο τουρίστα «Έρχομαι από το Λος Άντζελες για να τον βρω» λέει ο αδελφός του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τρίτης στην Αμοργό. Μιλώντας στην εκπομπή Live News ο αδελφός του λέει: «Είμαι στο αεροπλάνο για να πάω Αθήνα. Και από εκεί θα ταξιδέψω […] The post Αμοργός: Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο τουρίστα appeared first on Κυκλαδική.
  • Θάσος: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο στη θάλασσα
    Θάσος: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο στη θάλασσα Το κρανίο στη θαλάσσια περιοχή Ραχωνίου της Θάσου. Ένα ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα σε περιοχή της Θάσου. Το κρανίο, σύμφωνα με το Λιμενικό, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στη θαλάσσια περιοχή Ραχωνίου στη Θάσο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση σήμερα «ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου για τον […] The post Θάσος: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο στη θάλασσα appeared first on Κυκλαδική.
  • M. Κωβαίος: “Oι ακτές είναι έρημες από παροχές – Στο έλεος της αδιαφορίας της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου οι παραλίες της Πάρου”
    M. Κωβαίος: “Oι ακτές είναι έρημες από παροχές – Στο έλεος της αδιαφορίας της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου οι παραλίες της Πάρου” Διαβάστε τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Πάρος επιμένουμε στην πράξη” κ. Μάρκος Κωβαίος, όσον αφορά τις παραλίες και τις ελλιπείς παροχές που προσφέρονται φέτος σε αυτές, κάτι που […] The post M. Κωβαίος: “Oι ακτές είναι έρημες από παροχές – Στο έλεος της αδιαφορίας της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου οι παραλίες της Πάρου” appeared first on Κυκλαδική.
  • Μ. Καφούρος: Ερώτηση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τη χρηματοδότηση της μονάδας αφαλάτωσης στο Κρωτήρι Πάρου
    Μ. Καφούρος: Ερώτηση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τη χρηματοδότηση της μονάδας αφαλάτωσης στο Κρωτήρι Πάρου Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος, κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σχετικά με τη χρηματοδότηση της κατασκευής μονάδας αφαλάτωσης στο Κρωτήρι Πάρου και συγκεκριμένα για το γεγονός της μείωσης του ποσού χρηματοδότησης […] The post Μ. Καφούρος: Ερώτηση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τη χρηματοδότηση της μονάδας αφαλάτωσης στο Κρωτήρι Πάρου appeared first on Κυκλαδική.
  • Διακομιδές ασθενών από Φολέγανδρο και Πάρο
    Διακομιδές ασθενών από Φολέγανδρο και Πάρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -26χρονης και 25χρονου, από το λιμάνι της Φολέγανδρου στο λιμάνι της Θήρας, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ¨ΜΑΪΣΤΡΟΣ¨ Ν.Θ.64 και -22χρονης, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με […] The post Διακομιδές ασθενών από Φολέγανδρο και Πάρο appeared first on Κυκλαδική.