Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος: Καλοκαιρινά Καλλιτεχνικά Camps για παιδιά από 5 έως 12 ετών
    Νάξος: Καλοκαιρινά Καλλιτεχνικά Camps για παιδιά από 5 έως 12 ετών Σε ένα ΝΕΟ χώρο το εργαστήρι διοργανώνει καλλιτεχνικά camps με δημιουργικά προγράμματα και δράσεις για παιδιά 5 έως 12 ετών. Το πρόγραμμα του καλοκαιρινού camp περιλαμβάνει αφηγήσεις, παραμυθο-ιστορίες, θέατρο, μουσική, κατασκευές, sensory και messy play… Σκοπός και στόχος είναι η συνεχής ανατροφοδότηση ερεθισμάτων για […] The post Νάξος: Καλοκαιρινά Καλλιτεχνικά Camps για παιδιά από 5 έως 12 ετών appeared first on Κυκλαδική.
  • Πειραματική Σκηνή “Δονούσα η εν Θεάτρω”: 18 -19 Μάϊου το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» στη Δονούσα
    Πειραματική Σκηνή “Δονούσα η εν Θεάτρω”: 18 -19 Μάϊου το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» στη Δονούσα Η Πειραματική Σκηνή «Δονούσα η εν Θεάτρω» παρουσιάζει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και της Ελένης Χαβιαρά «Με δύναμη από την Κηφισιά». Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Μάϊου, στις 6.00 μμ στη βίλα του Φράνκο, στη […] The post Πειραματική Σκηνή “Δονούσα η εν Θεάτρω”: 18 -19 Μάϊου το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» στη Δονούσα appeared first on Κυκλαδική.
  • ΣτΕ: “Πράσινο φως” για κυκλοφορία mini bus αυτοκινήτων στα νησιά
    ΣτΕ: “Πράσινο φως” για κυκλοφορία mini bus αυτοκινήτων στα νησιά Το Δ΄Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκμίσθωσης mini bus και χρησιμοποιούν τεχνολογία uber bv και ακύρωσε την υπ΄ αριθμ. 154785/2023 απόφαση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών με την οποία καθορίζονται οι κανόνες της ολικής […] The post ΣτΕ: “Πράσινο φως” για κυκλοφορία mini bus αυτοκινήτων στα νησιά appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 15/5
    Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 15/5 Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί και στο ανατολικό Αιγαίο βόρειοι, 3 με 5 […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 15/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την υποστελέχωση των δομών e-ΕΦΚΑ Σαντορίνης και Μυκόνου
    Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την υποστελέχωση των δομών e-ΕΦΚΑ Σαντορίνης και Μυκόνου Παρέμβαση στην Βουλή και συγκεκριμένα στην αρμόδια Ειδική Διαρκή Επιτροπή για την παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, αναφορικά με το μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης των δομών του e- ΕΦΚΑ Σαντορίνης και Μυκόνου, πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Στη […] The post Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την υποστελέχωση των δομών e-ΕΦΚΑ Σαντορίνης και Μυκόνου appeared first on Κυκλαδική.