Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Στη Νάξο τη Δευτέρα 27/5 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
    Στη Νάξο τη Δευτέρα 27/5 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Για την υπογραφή τριμερούς σύμβασης ανάμεσα στην ελληνική πολιτεία, την Κομισιόν και την ΕΤΕπ που αφορά το “πρασίνισμα” της νησιωτικής Ελλάδας με ευρωπαϊκούς πόρους ύψους 3 δις ευρώ, θα επισκεφθεί το νησί της Νάξου, τη Δευτέρα 27 Μαΐου, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η τελετή […] The post Στη Νάξο τη Δευτέρα 27/5 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on Κυκλαδική.
  • Στη Νάξο την Παρασκευή 17/5 ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Κελέτσης
    Στη Νάξο την Παρασκευή 17/5 ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Κελέτσης Το νησί της Νάξου θα επισκεφθεί αυτή την Παρασκευή 17/5 ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Κελέτσης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη, τον Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκο Καφούρο και τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνο Κόνσολα. Ο Υφυπουργός […] The post Στη Νάξο την Παρασκευή 17/5 ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Κελέτσης appeared first on Κυκλαδική.
  • Ο πίνακας δρομολογίων του “Σαόνησος” από 16/5 – 31/5
    Ο πίνακας δρομολογίων του “Σαόνησος” από 16/5 – 31/5 Δείτε τον πίνακα δρομολογίων του “Σαόνησος” που θα πραγματοποιηθούν από αύριο 16 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, έως και τις 31 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή. The post Ο πίνακας δρομολογίων του “Σαόνησος” από 16/5 – 31/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Η ZANTE Ferries για το ατύχημα των μαθητών σε σχολική εκδρομή στην Ίο: “Εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας…”
    Η ZANTE Ferries για το ατύχημα των μαθητών σε σχολική εκδρομή: “Εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας…” Ανακοίνωση εξέδωσε η ZANTE Ferries, αναφορικά με το ατύχημα που προκλήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου στο “Διονύσιος Σολωμός” στην Ίο, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 6 μαθητές και μαθήτριες από τη Σαντορίνη, μία εκ των οποίων […] The post Η ZANTE Ferries για το ατύχημα των μαθητών σε σχολική εκδρομή στην Ίο: “Εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας…” appeared first on Κυκλαδική.
  • Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά
    Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παπά είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης στο Υπουργείο Ναυτιλίας τις προηγούμενες ημέρες. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του Υφυπουργού, οι δυό άνδρες είχαν την ευκαιρία να […] The post Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά appeared first on Κυκλαδική.