Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Παρασκήνιο:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Με εφαρμογή του νόμου Παρασκευόπουλου η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου, τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα
    Ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, Αργύρης Συρίγος, μίλησε για την απόφαση αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας,  αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως βασίστηκε στον νόμο Παρασκευόπουλου. «Οι τυπικές προϋποθέσεις ανάλογα με τον νόμο που εφαρμόζεται σε σχέση με το διαχρονικό δίκαιο, δίνουν τη δυνατότητα σε ένα καταδικασθέντα σε εγκληματική οργάνωση, ο οποίος έχει εκτίσει είτε το 1/3 – στην περίπτωση του κ. Μιχαλολιάκου εφαρμόζεται νομίζω αυτός ο νόμος, του κυρίου Παρασκευόπουλου – είτε τα 3/5 ή τα 4/5 της
  • Οδηγός μας είναι και θα είναι πάντα το «ακούμε» και «προσπαθούμε»
    Με τη χθεσινή παρουσία του στη Μητρόπολη Αθηνών για την Ακολουθία των Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σηματοδότησε, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, τη νέα βάση στις σχέσεις Πολιτείας – Εκκλησίας, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την πλευρά του Κλήρου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μεγάλη Παραακευή Το άρθρο Οδηγός μας είναι και θα είναι πάντα το «ακούμε» και «προσπαθούμε» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Χαρίτσης καλεί τον πρωθυπουργό να αποδεχτεί το αίτημα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για συνάντηση
    Επιστολή στον πρωθυπουργό προκειμένου να κάνει δεκτό το αίτημα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για συνάντηση απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης. «Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με όχημα την ειδική διαχείριση και με όρους παντελώς ασύμφορους για το Δημόσιο είναι η μία προβληματική πλευρά της υπόθεσης της ΛΑΡΚΟ», σημειώνει ο Αλ. Χαρίτσης, προσθέτοντας ότι «η άλλη, εξίσου μείζονος σημασίας, προβληματική πλευρά αφορά τους εργαζόμενους, που βρίσκονται καιρό
  • Ιερή ανακωχή με στρατηγική κατά της τοξικότητας
    Τ α τελευταία περιστατικά, από την προτροπή του Κυριάκου Βελόπουλου για face control στις εκκλησίες μέχρι την τοξικότητα που αναδύει η πολιτική του Στέφανου Κασσελάκη και άλλων δυνάμεων σχετικά με τα Τέμπη και το Μάτι, δείχνουν ότι κάποιες πολιτικές δυνάμεις θέλουν να δημιουργήσουν ένα απόλυτα τοξικό προεκλογικό περιβάλλον. Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκεύη σε όλα τα περίπτερα της χώρας  Το άρθρο Ιερή ανακωχή με στρατηγική κατά της τοξικότητας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις στο «Παρασκήνιο» της Μεγάλης Παρασκευής
    Μην χάσετε εκτάκτως αυτή τη Μεγάλη Παρασκεύη 3 Μαΐου με το «Παρασκήνιο» αποκαλυπτικές συνεντεύξεις Νόνη Δούνια – Υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία  Ότι συμβαίνει στην Ευρωβουλή μας αφορά όλους Σάκης Αρναούτογλου – Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  Ευθύνη όλων η αντιμετώπιση του πολιτικού τραμπουκισμού Το άρθρο Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις στο «Παρασκήνιο» της Μεγάλης Παρασκευής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.