Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Οι επαγγελματίες της Λαϊκής Αγοράς και το Επιμελητήριο Αχαΐας: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον
    Του Θεόδωρου Λουλούδη* Η ιστορική αφετηρία των Λαϊκών Αγορών. Πριν από 95 χρόνια, στις 18 Μαΐου 1929, ο Ελευθέριος Βενιζέλος εγκαινίασε τον θεσμό των Λαϊκών Αγορών, με την πρώτη να στήνεται στην πλατεία Θησείου. Ο Πρωθυπουργός παρουσιάστηκε στην αγορά με καλάθι στο χέρι, επισφραγίζοντας την κυβερνητική απόφαση για την καθιέρωση αυτού του θεσμού. Αρχικά, οι […] Το άρθρο Οι επαγγελματίες της Λαϊκής Αγοράς και το Επιμελητήριο Αχαΐας: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κυβερνητικός ανασχηματισμός: Τριπλή εκπροσώπηση της Δυτικής Ελλάδας
    Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Η Δυτική Ελλάδα εκπροσωπείται και από τους τρεις νομούς με Ιάσονα Φωτήλα ( υφυπουργός Πολιτισμού από την Αχαΐα), Ανδρέα Νικολακόπουλο (υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη από την Ηλεία) και Κώστα Καραγκούνη (υφυπουργό Εργασίας από την Ατωλοακαρνανία). […] Το άρθρο Κυβερνητικός ανασχηματισμός: Τριπλή εκπροσώπηση της Δυτικής Ελλάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κύπρος: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και την πέταξε από το μπαλκόνι
    Άγρια δολοφονία στην Πάφο της Κύπρου. Συγκεκριμένα, ζευγάρι από την Βουλγαρία που ζούσε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Πάφο για άγνωστο λόγο είχε διαπληκτισμό σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα πήρε μαχαίρι και τραυμάτισε τον σύζυγο της, ο οποίος στη συνέχεια την μαχαίρωσε και την πέταξε στο δρόμο από το μπαλκόνι του διαμερίσματος. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος […] Το άρθρο Κύπρος: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και την πέταξε από το μπαλκόνι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρ�
  • ΠΥΡΓΟΣ: Ξεκίνησε η ανάκριση – Συγγενείς της Βασούλας έξω από την αστυνομία (ΦΩΤΟ)
    Στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Ηλείας βρίσκεται αυτή την ώρα η ανακρίτρια Πύργου προκειμένου να απολογηθεί ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής. Το κτήριο της αστυνομίας είναι περικυκλωμένο από αστυνομικούς και άνδρες των ΜΑΤ. Συγγενείς της 11χρονης επιχείρησαν να πλησιάσουν, όμως εμποδίστηκαν χωρίς να προκληθεί το παραμικρό επεισόδιο. Το άρθρο ΠΥΡΓΟΣ: Ξεκίνησε η ανάκριση – Συγγενείς της Βασούλας έξω από την αστυνομία (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Αυτή είναι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης – Αναλυτικά τα ονόματα
    Την σύνθεση της νέας κυβέρνησης ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Αναλυτικά το νέο κυβερνητικό σχήμα: Πρωθυπουργός: Κυριάκος Μητσοτάκης Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Υπουργός: Κωστής Χατζηδάκης Αναπληρωτής Υπουργός: Νίκος Παπαθανάσης Υφυπουργός: Χρήστος Δήμας Υφυπουργός: Θάνος Πετραλιάς Υπουργείο Εξωτερικών Υπουργός: Γιώργος Γεραπετρίτης Υφυπουργός: Γιώργος Κότσιρας Υφυπουργός: Υφυπουργός: Κώστας Φραγκογιάννης Υπουργείο Εθνικής Άμυνας […] Το άρθρο Αυτή είναι η σύνθεση της νέα