Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Προβληματισμός
      Αξιοσημείωτη αύξηση είχαν οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία της Δυτικής Ελλάδας κατά το 2023 (161.493 επιπλέον επισκέπτες σε σχέση με το 2022), ωστόσο η επισκεψιμότητα αρκετών μνημείων της περιοχής, μάλλον πρέπει να προβληματίσει τους τοπικούς φορείς. Και εξηγούμαστε: Είναι λογικό, η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα να αφορά την Αρχαία Ολυμπία, η οποία το 2023 υποδέχτηκε […] Το άρθρο Προβληματισμός εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Βερνόν Σουμπουτέξ- Όταν η ψυχή θέλει ήχο
      Πόσες απολαύσεις των αισθήσεων γνωρίζετε χωρίς να εμπεριέχουν ούτε μια σταλιά αμαρτία; Πιθανόν η μουσική να είναι μοναδική. Όπως και να χει η μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος που έχουμε για να συμφιλιωθούμε με τη μοναξιά μας και την τυραννία του χρόνου. Το “Vernon Subutex” είναι μια πολύπλευρη τηλεοπτική σειρά η οποία προβάλλεται στο […] Το άρθρο ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Βερνόν Σουμπουτέξ- Όταν η ψυχή θέλει ήχο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Προετοιμασία των κομμάτων για τα εκλογικά κέντρα
      Εκτός από τη ΝΔ που όπως έχει ήδη γράψει η «Γ», θα στήσει εκλογικό κέντρο στη συμβολή των οδών Αγ. Ανδρέου και Ερμού (εκεί που ήταν και στις εθνικές εκλογές), τα δικά τους εκλογικά κέντρα στην Πάτρα ετοιμάζουν και άλλα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην Κορίνθου πολύ κοντά στην πλ. Γεωργίου και το […] Το άρθρο Προετοιμασία των κομμάτων για τα εκλογικά κέντρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στα 80,3 έτη το προσδόκιμο ζωής στη Δυτική Ελλάδα
      Στα 80,8 έτη ανέρχεται το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα σύμφωνα με τη Eurostat. H έκθεση αφορά το 2022 και δείχνει μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2021, όταν το προσδόκιμο ζωής εκτιμόταν στα 80,2 έτη. Σε ότι αφορά τις ελληνικές Περιφέρειες, η Δυτική Ελλάδα έχει προσδόκιμο ζωής 80,3 έτη, δηλαδή κάτω από τον εθνικό […] Το άρθρο Στα 80,3 έτη το προσδόκιμο ζωής στη Δυτική Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επίσκεψη του Πύρρου Δήμα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας
    ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Το άρθρο Επίσκεψη του Πύρρου Δήμα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.