Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • «Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»-Aύριο η κοινή ενημερωτική δράση
    Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με την Ολυμπία Οδό, προτρέπουν όλους τους οδηγούς να κάνουν μια «στάση ασφαλείας» στο Pit Stop του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» για ένα σύντομο έλεγχο του οχήματός τους, στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μεγάρων (κατεύθυνση προς Πάτρα), από τις 15:00 μέχρι τις 20:00. […] Το άρθρο «Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»-Aύριο η κοινή ενημερωτική δράση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σε περιδίνηση το ΠΑΣΟΚ-Πληθαίνουν οι φωνές-Στάση αναμονής και σχόλια από τα τοπικά στελέχη
    Καζάνι που βράζει θυμίζει το ΠΑΣΟΚ, με τις εσωκομματικές αναταράξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς μία σειρά από στελέχη θέτουν ανοιχτά ζήτημα ηγεσίας, ασκώντας σφοδρή κριτική και έντονο προβληματισμό για το εκλογικό αποτέλεσμα. Χθες ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με επιστολή του προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, υπογραμμίζει την […] Το άρθρο Σε περιδίνηση το ΠΑΣΟΚ-Πληθαίνουν οι φωνές-Στάση αναμονής και σχόλια από τα τοπικά στελέχη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Το Πατρινό Καρναβάλι εγγράφηκε στο Εθνικό Ευρετήριο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς
    Το Πατρινό Καρναβάλι, ο κορυφαίος θεσμός της Πάτρας εγγράφηκε στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας, που εφαρμόζεται από το 2006 στο πλαίσιο της σχετικής σύμβασης της UNESCO, μαζί με 18 ακόμη νέα στοιχεία άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού. Η εγγραφή του Πατρινού Καρναβαλιού στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης […] Το άρθρο Το Πατρινό Καρναβάλι εγγράφηκε στο Εθνικό Ευρετήριο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Γιάννης Καρβέλης: “Δωρεάν έλεγχος για καρκίνο του παχέoς εντέρου”
    Τα πρώτα SMS αναμένεται οσονούπω να αρχίσουν να αποστέλλονται για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε 3,8 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 50-65 ετών, και περιλαμβάνει δωρεάν εξέταση με ειδικά τεστ που θα μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται από τα φαρμακεία, αλλά και δωρεάν διενέργεια διαγνωστικής κολονοσκόπησης, σύμφωνα πάντα […] Το άρθρο Γιάννης Καρβέλης: “Δωρεάν έλεγχος για καρκίνο του παχέoς εντέρου” εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επιστολή στην «Γ»: Ας προσγειωθεί ο Στ. Κασσελάκης
    Για την Αριστερά και τους Αριστερούς, έχουν περισσότερη σημασία, οι πολιτικές απόψεις που εκφράζεις και οι αξίες που υπηρετείς, παρά οι αριθμοί οι οποίοι βεβαίως, δείχνουν κάθε φορά και την απήχηση που έχουν οι πολιτικές σου απόψεις. Κι όταν αυτοί που υπηρετούν τις αξίες και εκφράζουν τις απόψεις της Αριστεράς δεν είναι τυχάρπαστοι και αλεξιπτωτιστές, […] Το άρθρο Επιστολή στην «Γ»: Ας προσγειωθεί ο Στ. Κασσελάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.