Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Όταν η εμμηνόπαυση γίνεται τραυματική εμπειρία…
    Η περιεμμηνοπαυσιακή περίοδος (κλιμακτήριος και ιδιαίτερα η εμμηνόπαυση) αποτελεί στρεσογόνο παράγοντα για την εμφάνιση κατάθλιψης στις γυναίκες είναι το βασικό μήνυμα της διαδικτυακής Συνέντευξης Τύπου που οργάνωσε ο Σύλλογος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ», με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης – 18 Οκτωβρίου. «Παρότι η εμμηνόπαυση αποτελεί μία φυσική εξέλιξη στη ζωή κάθε γυναίκας, για πολλές από […] Το άρθρο Όταν η εμμηνόπαυση γίνεται τραυματική εμπειρία… εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Οι αθλητικές μεταδόσεις 27/4/2024
    Οι αγώνες για τα πλέι άουτ της Super League, τα ματς της Basket League, οι αναμετρήσεις των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Μαδρίτη, oι κατατακτήριες δοκιμές στο Moto GP και τα ματς ποδοσφαίρου από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 09:35 COSMOTE SPORT 5 […] Το άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις 27/4/2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες εξυπηρέτησης για «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου»
    Οι ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου» εμπλουτίζονται με νέες λειτουργικές δυνατότητες, για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των συναλλασσόμενων χρηστών, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ. Ειδικότερα: Α. Στην ψηφιακή εφαρμογή «Τα Αιτήματά μου» οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να: προσθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία και να επισυνάψουν αρχεία σε υποβληθέν αίτημά τους, με νέα επικοινωνία επί του ίδιου αιτήματος, όσο αυτό δεν […] Το άρθρο ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες εξυπηρέτησης για «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου»
  • Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Τη Μεγάλη Τετάρτη ανοίγει το myCar – Τα ποσά και ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο
    Ενεργοποιείται την Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου η ειδική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν σε κίνηση τα οχήματά τους πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα. Μέσω της πλατφόρμας myCar στον ιστότοπο aade.gr rο κάθε ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε άρση της ακινησίας αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας για το έτος 2024, με μερική και αναλογική καταβολή των τελών […] Το άρθρο Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Τη Μεγάλη Τετάρτη ανοίγει το myCar – Τα ποσά και ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέ�
  • Φωτιά στον Ασπρόπυργο στην περιφερειακή Αιγάλεω: Σηκώθηκε ελικόπτερο
    Φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο στην περιφερειακή Αιγάλεω το μεσημέρι του Σαββάτου (27.4.2024), ενώ ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο. Όπως έγινε γνωστό η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση στην περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:45 και δεν απειλεί επιχειρήσεις ή κατοικίες. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων […] Το άρθρο Φωτιά στον Ασπρόπυργο στην περιφερειακή Αιγάλεω: Σηκώθηκε ελικόπτερο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη εν�