Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Νάξος: Σοβαρό τροχαίο με γουρούνα
    Νάξος: Σοβαρό τροχαίο με γουρούνα Τροχαίο με γουρούνα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο και τον Άγιο Προκόπιο στη Νάξο, λίγο μετά το μεγάλο σούπερ μάρκετ Κουτελιέρης. Οδηγός γουρούνας έχασε τον έλεγχο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα την πρόσκρουσή της και τον σοβαρό τραυματισμό […] The post Νάξος: Σοβαρό τροχαίο με γουρούνα appeared first on Κυκλαδική.
  • Σε Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής
    Σε Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής Στην Πάρο (την Παρασκευή 14/6), στη Νάξο (το Σάββατο 15/6) και στη Σαντορίνη (16/6) βρέθηκε ή θα βρεθεί ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο λόγος των επισκέψεών του στα τρία αυτά νησιά των Κυκλάδων, είναι η νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 […] The post Σε Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής appeared first on Κυκλαδική.
  • «Βραδυφλεγείς βόμβες» τα ακαθάριστα οικόπεδα – Εκπνέει η προθεσμία
    «Βραδυφλεγείς βόμβες» τα ακαθάριστα οικόπεδα – Εκπνέει η προθεσμία Κλιματικές αλλαγές με ανομβρία τον χειμώνα – ξηρασία και υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός που εντείνει την επικινδυνότητα για πυρκαγιές τους θερινούς μήνες. «Είχαμε ένα χειμώνα ο οποίος λόγω έλλειψης βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων οδήγησε σε αφθονία νεκρής βλάστησης η οποία είναι έτοιμη να καεί. […] The post «Βραδυφλεγείς βόμβες» τα ακαθάριστα οικόπεδα – Εκπνέει η προθεσμία appeared first on Κυκλαδική.
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 21 Ιουνίου
    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 21 Ιουνίου Κατά την περίοδο 17 έως 21 Ιουνίου, θα καταβληθούν 72.700.677 ευρώ σε 76.052 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Ειδικότερα: Από τον e-ΕΦΚΑ από τις 17 έως 21 Ιουνίουθα καταβληθούν 14.800.000 ευρώ σε 850δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων […] The post Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 21 Ιουνίου appeared first on Κυκλαδική.
  • Πανσέληνος Ιουνίου 2024: Πότε θα δούμε το ολόγιομο φεγγάρι
    Πανσέληνος Ιουνίου 2024: Πότε θα δούμε το ολόγιομο φεγγάρι Αντίστροφη μέτρηση για την Πανσέληνο του Ιουνίου 2024. Το Σάββατο 22 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 03:07 θα έχουμε την πρώτη καλοκαιρινή Πανσέληνο. Το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουνίου, ονμάζεται και «Φεγγάρι τη Φράουλας», καθώς σύμφωνα με τους Ινδιάνους της Αμερικής, πέφτει σε μια εποχή που μαζεύονται οι […] The post Πανσέληνος Ιουνίου 2024: Πότε θα δούμε το ολόγιομο φεγγάρι appeared first on Κυκλαδική.