Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ουγγαρία: Δύο νεκροί και πέντε αγνοούμενοι έπειτα από σύγκρουση σκάφους με κρουαζιερόπλοιο
    Τραγωδία αργά το βράδυ του Σαββάτου στον ποταμό Δούναβη βόρεια της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία, έπειτα από σύγκρουση μιας βενζινάκατου και ενός κρουαζιερόπλοιου δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε αγνοούνται όπως, ανακοίνωσε σήμερα η ουγγρική αστυνομία. Το πτώμα ενός ενήλικα άνδρα βρέθηκε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης, ενώ εκείνο μίας γυναίκας εντοπίστηκε κατάντη πιο κάτω και συνεργεία διάσωσης εξακολουθούν […] Το άρθρο Ουγγαρία: Δύο νεκροί και πέντε αγνοούμενοι έπειτα από σύγκρουση σκάφους με κρουαζιερόπλοιο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώ
  • Ματίνα Παγώνη: Αισιοδοξία για την υγεία των τραγουδιστών Σταρόβα και Κόκοτα που παραμένουν στο νοσοκομείο
    Για πέμπτη ημέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας, ύστερα από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη. Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η κατάσταση υγείας του καλλιτέχνη, ενώ αναφέρθηκε και στην εξέλιξη της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα που νοσηλεύεται από τα τέλη Μαρτίου ύστερα από έμφραγμα που υπέστη. «Ο Σταρόβας πήγε έγκαιρα […] Το άρθρο Ματίνα Παγώνη: Αισιοδοξία για την υγεία των τραγουδιστών Σταρόβα και Κόκοτα που παραμένουν στο νοσοκομείο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη εν�
  • Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAY OYT: Παρέμειναν Φαραϊκος, Τριταία, ΑΕ Αρόης και Αστέρας
      Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ παραμονής της B’ Κατηγορίας, με τους Φαραϊκό, ΑΟ Τριταία, ΑΕ Αρόη και Αστέρα Τέμενη να ανανεώνουν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα. Αντίθετα Παναχαϊκός, Νεάπολη, Απόλλων Συνοικισμού και Άβυθος Αιγιαλείας υποβιβάστηκαν και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στην Γ’ Κατηγορία Στον Α’ όμιλο ο Φαραϊκός επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 […] Το άρθρο Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAY OYT: Παρέμειναν Φαραϊκος, Τριταία, ΑΕ Αρόης και Αστέρας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κουτσούμπας: Ο ελληνικός λαός να δώσει ένα μάθημα στην κυβέρνηση της ΝΔ
    Στις επικείμενες ευρωεκλογές αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, ενώ έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης για θέματα εξωτερικές πολιτικής και την ακρίβεια. «Ο κόσμος έχει ενδιαφέρον παρά τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την κυβέρνηση και από άλλα κόμματα να είναι υποτονικό το κλίμα των ευρωεκλογών. Υπάρχει δυσαρέσκεια και για τις πολιτικές της […] Το άρθρο Κουτσούμπας: Ο ελληνικός λαός να δώσει ένα μάθημα στην κυβέρνηση της ΝΔ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Σούπερ Λίγκα 2-Κ19: Πρωταθλήτρια η Παναχαϊκή 1-0 τον Ιωνικό
    Το πίστεψε και το κατέκτησε. Ο λόγος για την Κ19 της Παναχαϊκής, η οποία νίκησε στον μεγάλο τελικό της Σούπερ Λίγκας 2 τον Ιωνικό 1-0 και μάλιστα αήττητη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια για την περίοδο 2023-2024. Μια επιτυχία των μικρών, που ήρθε να προστεθεί μετά και την παραμονή των μεγάλων στην εν λόγω κατηγορία, άσχετα εάν μένει […] Το άρθρο Σούπερ Λίγκα 2-Κ19: Πρωταθλήτρια η Παναχαϊκή 1-0 τον Ιωνικό εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.