Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Προχωρά η υλοποίηση της διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ | Ο ΑΔΜΗΕ συνεχίζει την ενημέρωση των παραγωγικών φορέων για τα οφέλη του έργου
    Προχωρά η υλοποίηση της διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ | Ο ΑΔΜΗΕ συνεχίζει την ενημέρωση των παραγωγικών φορέων για τα οφέλη του έργου Σημαντικά βήματα στην υλοποίηση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, η οποία θα άρει οριστικά και με βιώσιμους όρους την ενεργειακή απομόνωση της Κύπρου, βρίσκονται σε εξέλιξη. – Στο πεδίο της κατασκευής, ο ανάδοχος των καλωδιακών τμημάτων […] The post Προχωρά η υλοποίηση της διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ | Ο ΑΔΜΗΕ συνεχίζει την ενημέρωση των παραγωγικών φορέων για τα οφέλη του έργου appeared first on Κυκλαδική.
  • Αεροδιακομιδές ασθενών από Νάξο και Σαντορίνη
    Αεροδιακομιδές ασθενών από Νάξο και Σαντορίνη Αεροδιακομιδές ασθενών από τις Κυκλάδες, με πτητικά μέσα της πολεμικής αεροπορίας, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Συγκεκριμένα: Ένα (1) Β-350C μετέφερε 2 ασθενείς και 2 παιδιά από τη Σαντορίνη, την Κω και τη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο και την Ελευσίνα. Ένα (1) AW-109S μετέφερε 1 ασθενή από τη Νάξο στην […] The post Αεροδιακομιδές ασθενών από Νάξο και Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Παρατείνονται έως τις 31/8, με απόφαση Βρούτση οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
    Παρατείνονται έως τις 31/8, με απόφαση Βρούτση οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros Με τη δημοσίευση στο ΦεΚ (Β’ 3419, 13/06/2024) της σχετικής Απόφασης του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, παρατείνεται έως και τις 31 Αυγούστου η ετήσια διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης εγγραφής αθλητικού σωματείου, με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, στο Ηλεκτρονικό Μητρώο, αλλά […] The post Παρατείνονται έως τις 31/8, με απόφαση Βρούτση οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros appeared first on Κυκλαδική.
  • Αφιέρωμα στην Πάρο από ταξιδιωτικό περιοδικό και ιστότοπο της Ινδίας
    Αφιέρωμα στην Πάρο από ταξιδιωτικό περιοδικό και ιστότοπο της Ινδίας Με τίτλο “Το νησί που μοιάζει με καρτ ποστάλ προσφέρει την απόλυτη γοητεία της Ελλάδας σε μια τέλεια συσκευασία”, το ταξιδιωτικό ηλεκτρονικό περιοδικό της Ινδίας Outlooktraveller δημοσιεύει αποκλειστικό αφιέρωμα για την Πάρο, έπειτα από πρόσφατη επίσκεψη της δημοσιογράφου Karen Faye DSouza στο νησί. Όπως γράφει: “Η […] The post Αφιέρωμα στην Πάρο από ταξιδιωτικό περιοδικό και ιστότοπο της Ινδίας appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Προσωρινές διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο 15/6 – Δείτε σε ποιες περιοχές
    Νάξος: Προσωρινές διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο 15/6 – Δείτε σε ποιες περιοχές The post Νάξος: Προσωρινές διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο 15/6 – Δείτε σε ποιες περιοχές appeared first on Κυκλαδική.