Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ηλεία: Έρχεται το τέλος της υγειονομικής βόμβας στο «Ποτόκι»
    Την εξασφάλιση των απαιτούμενων κονδυλίων προκειμένου να απομακρυνθούν τα 100.000 δέματα στερεών αποβλήτων από τη θέση «Ποτόκι» του Δήμου Πύργου, εξήγγειλε ο γενικός γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος, μιλώντας προχθές σε εκδήλωση του Δήμου Πηνειού. Όπως είπε, θα βγει ονομαστική πρόσκληση στον Δήμο Πύργου την επόμενη εβδομάδα για να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να μπει […] Το άρθρο Ηλεία: Έρχεται το τέλος της υγειονομικής βόμβας στο «Ποτόκι» εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η Jazz «σταμάτησε» στο νέο Δημαρχείο
    Μαγική ήταν η προχθεσινή βραδιά στο προαύλιο του νέου δημαρχείου της Πάτρας όπου με φόντο την πολύχρωμη πρόσοψη ενός εκ των πιο εμβληματικών κτιρίων της πόλης κυριάρχησαν ακούσματα της jazz που εξερεύνησαν μουσικές από την Αρμενία, τις folk παραδόσεις της Ηπείρου και της Θράκης. Οι φίλοι της μουσικής την πρώτη ημέρα της ενότητας Jazz & […] Το άρθρο Η Jazz «σταμάτησε» στο νέο Δημαρχείο εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Επιμελητηριακά αιτήματα
    H Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων πραγματοποίησε διευρυμένη συνεδρίαση στη Ρόδο με την επιχειρηματικότητα και τις διεκδικήσεις από τη νέα σύνθεση της Ευρωβουλής να βρίσκονται στο επίκεντρο. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει, επίσης, να στηρίξει στην πράξη τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της – που απασχολούν δύο στους τρεις εργαζόμενους και δημιουργούν το 85% όλων των νέων θέσεων εργασίας», […] Το άρθρο Επιμελητηριακά αιτήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ο Νίκος Παπανδρέου ζήτησε το λόγο από τον Νίκο Ανδρουλάκη
    Ο Νίκος Παπανδρέου εξεπλάγη με την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να θέσει τον Γιάννη Μανιάτη επικεφαλής της ευρωομάδας του κόμματος και αντέδρασε έντονα. Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Παπανδρέου ανέλαβε καθήκοντα ευρωβουλευτή τον Μάιο του 2023, ύστερα από την παραίτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για το εθνικό κοινοβούλιο και κατείχε επί ενάμιση χρόνο την […] Το άρθρο Ο Νίκος Παπανδρέου ζήτησε το λόγο από τον Νίκο Ανδρουλάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τα (νέα) μηνύματα του Μητροπολίτη
    Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος από τον άμβωνα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών, έστειλε πάλι μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Στο κήρυγμα του, με αφορμή και την εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 119 χρόνων από την δολοφονία του Οδυσσέα Ανδρούτσου, απευθυνόμενος τους πιστούς, ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Τι κρίμα, η φοβερή διχόνοια να είναι του γένους μας […] Το άρθρο Τα (νέα) μηνύματα του Μητροπολίτη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.