Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοχαρόπουλος με εντολή Κασσελάκη
    Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης έδωσε εντολή να παύσει η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Θεοχαρόπουλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρώην διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοψήφισμα για άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά πρότεινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Παρασκευή 14/6 ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Αν ανοίξουν οι διαδικασίες σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων τότε βεβαίως και θα […] Το άρθρο Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοχαρόπουλος με εντολή Κασσελάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • ΔΕΥΑΠ: Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης με διακοπή υδροδότησης στις Εργατικές Κατοικίες Εγλυκάδας
      Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο, από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα υπάρχει πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή Εργατικών Κατοικιών Εγλυκάδας. Η ΔΕΥΑΠ, ζητώντας την κατανόηση των συμπολιτών, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης, […] Το άρθρο ΔΕΥΑΠ: Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης με διακοπή υδροδότησης στις Εργατικές Κατοικίες Εγλυκάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης τίμησε τη μνήμη του Οδυσσέα Ανδρούτσου
    Σε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αγωνιστή του 1821, Οδυσσέα Ανδρούτσο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 198 χρόνων από την κοίμησή του, έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης. «Τιμήσαμε με την παρουσία μας τον ήρωα της Ελληνικής Εθνεγερσίας […] Το άρθρο Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης τίμησε τη μνήμη του Οδυσσέα Ανδρούτσου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κικίλιας: Ένα βήμα πριν από τον «κόκκινο» συναγερμό όσον αφορά την επικινδυνότητα για τις φωτιές
    «Ένα βήμα πριν από το επίπεδο κόκκινου συναγερμού» θα βρίσκεται ο χάρτης επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς από αύριο και μέχρι το Σαββατοκύριακο όπως επισήμανε σε δήλωσή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας και προσέθεσε ότι όλος ο κρατικός μηχανισμός θα είναι σε εγρήγορση με αυξημένες περιπολίες από επίγειες δυνάμεις αλλά και drones. Επιπλέον ο κ. Κικίλιας […] Το άρθρο Κικίλιας: Ένα βήμα πριν από τον «κόκκινο» συναγερμό όσον αφορά την επικινδυνότητα για τις φωτιές εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ε
  • Σφραγίστηκε επιχείρηση στη Λίμνη Ζηρού – Με προβλήτες είχε καταπατήσει τα νερά της λίμνης
    Προσωρινό «λουκέτο» μπήκε σε επιχείρηση στη Λίμνη Ζηρού στον νομό Πρέβεζας, καθώς το μαγαζί είχε καταλάβει παράνομα τμήμα της όχθης της λίμνης και των υδάτων. Η επέμβαση έγινε συντονισμένα από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, το Δασαρχείο και την ΕΛ.ΑΣ, ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία στην εφαρμογή MyCoast. Αφού εντοπίστηκαν παραβάσεις λοιπόν, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες […] Το άρθρο Σφραγίστηκε επιχείρηση στη Λίμνη Ζηρού – Με προβλήτες είχε καταπατήσει τα νερά της λίμνης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.