Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αντώνης Λουδάρος: «Αφού είμαι χοντρός, να με λέω τι; Εύσωμο; Λιπαρά διακοσμημένο;»
    Με αφορμή τη νέα θεατρική του συνεργασία, ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για την διαχείριση στις δύσκολες συνεργασίες καθώς και την πολιτική ορθότητα και τις υπερβολές της. Ειδικότερα, ο Αντώνης Λουδάρος […] Το άρθρο Αντώνης Λουδάρος: «Αφού είμαι χοντρός, να με λέω τι; Εύσωμο; Λιπαρά διακοσμημένο;» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • EURO 2024: Έριξε την «βόμβα» η Σλοβακία – Μεγάλη νίκη κόντρα στο Βέλγιο (Video)
    Η Σλοβακία πήρε από νωρίς προβάδισμα, ο Λουκάκου είδε να του ακυρώνονται -σωστά- δύο γκολ και οι παίκτες του Φραντσέσκο Καλτσόνα πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο (1-0) που θέτει βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο Σραντς ήταν αυτός που έδωσε το πολυπόθητο προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στο 7′, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Ντοκού. Ο Ρομέλου […] Το άρθρο EURO 2024: Έριξε την «βόμβα» η Σλοβακία – Μεγάλη νίκη κόντρα στο Βέλγιο (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Φωτιά στις Σέρρες – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο (Video)
    Φωτιά ξέσπασε στην Τερπνή στις Σέρρες σε αγροτική περιοχή λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (17/06/2024). Η φωτιά στην Τερπνή στις Σέρρες κατακαίει χαμηλή βλάστηση και σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στην επιχείρηση κατάσβεσής της συμμετέχουν 40 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 2ης και 8ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο […] Το άρθρο Φωτιά στις Σέρρες – Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Λ. Πετρούνιας: «Στόχος είναι το χρυσό στο Παρίσι, θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός» (Video)
    Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ο Ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, όπου όπως είπε στην κάμερα τoυ ΕΡΤNews και την δημοσιογράφο Κατερίνα Αναστασοπούλου στόχος είναι η πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Μεταξύ άλλων είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο ΕΡΤNews: «Eίναι οι τρίτοι Ολυμπιακοί Αγώνες για μένα […] Το άρθρο Λ. Πετρούνιας: «Στόχος είναι το χρυσό στο Παρίσι, θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Βορίδης: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές του 2027 με αυτοδυναμία
    Στον ανασχηματισμό, αλλά και στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών 2024 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης το πρωί της Δευτέρας. «Το ηχηρό μήνυμα των ευρωεκλογών ήταν πως ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων της ΝΔ μετακινήθηκε στην αποχή», επεσήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα», ενώ σχολίασε την […] Το άρθρο Βορίδης: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές του 2027 με αυτοδυναμία εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.