Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ζήνα Κουτσελίνη: «Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δεν στέκει για εμένα»
    Η Ζήνα Κουτσελίνη τοποθετήθηκε στην εκπομπή της για τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν με όσα ανέφερε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Μετά τον καταιγισμό σχολίων που δέχθηκε στα social media αλλά και τηλεοπτικά, η Ζήνα Κουτσελίνη στην 11λεπτη τοποθέτησή της προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό της, ενώ κατέληξε με τη φράση «Τίποτα από αυτά […] Το άρθρο Ζήνα Κουτσελίνη: «Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δεν στέκει για εμένα» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Στο σημείο 46 πυροσβέστες (ΦΩΤΟ)
    Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Σοφό στον Ασπρόπυργο Αττικής. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 13 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου. #Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Επιχειρούν 46 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ και […] Το άρθρο Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Στο σημείο 46 πυροσβέστες (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Βαγγέλης Περρής: «Έβλεπα φέτος TV Queen, συγχωρέστε με»
    Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κώστα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα του και την τηλεόραση. «Βλέπω αποσπασματικά τηλεόραση με έναν διεστραμμένο τρόπο, ψάχνοντας να βρω το λάθος. Έβλεπα φέτος TV Queen, συγχωρέστε με. Είχε καλές δημόσιες σχέσεις, ήταν προσβολή στα ίδια τα κορίτσια, ήθελαν να τα […] Το άρθρο Βαγγέλης Περρής: «Έβλεπα φέτος TV Queen, συγχωρέστε με» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Κιβωτός του Κόσμου: Ο εισαγγελέας ζητά να δικαστεί ο π. Αντώνιος για ασέλγεια ανηλίκου
    Το εδώλιο του κατηγορουμένου στον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο δείχνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός για σεξουαλικές πράξεις με δύο ανήλικα αγόρια, από το Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2022. Με πολυσέλιδη πρότασή του στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας προτείνει την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνιου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, κρίνοντας επαρκείς τις ενδείξεις ενοχής […] Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: Ο εισαγγελέας ζητά να δικαστεί ο π. Αντώνιος για ασέλγεια ανηλίκου εμφανίστηκε
  • Φοιτητική στέγαση: Πώς θα επηρεαστούν οι τιμές των ενοικίων από τη δυναμική της βραχυχρόνιας μίσθωσης
    Εξετάζεται η δραματική αύξηση των τιμών των ενοικίων σε ακίνητα στην Αθήνα, αλλά και σε φοιτητικές πόλεις όλης της επικράτειας, ως αποτέλεσμα της μαζικής διάδοσης της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες. Η ραγδαία αύξηση των ενοικίων και εν γένει του κόστους στέγασης, αποτελεί το «μείζον» θέμα συζήτησης και προβληματισμού στο σύνολο των συμπολιτών […] Το άρθρο Φοιτητική στέγαση: Πώς θα επηρεαστούν οι τιμές των ενοικίων από τη δυναμική της βραχυχρόνιας μίσθωσης εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.