Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Παρασκήνιο:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δείτε live: Η ακολουθία της αποκαθήλωσης
    Παρακολουθήστε ζωντανά την ακολουθία των Αγίων Παθών από τον καθεδρικό ιερό ναό της Αθήνας https://www.ertflix.gr/epg/channel/ept2-live   Το άρθρο Δείτε live: Η ακολουθία της αποκαθήλωσης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Τραγωδία στη Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την ηλικιωμένη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε
    Νέες διαστάσεις στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Βούλα δίνουν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε τελικά από δύο μηχανές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αναβάτης της πρώτης μηχανής παρέσυρε τη γυναίκα, την εγκατέλειψε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο δεύτερος μοτοσικλετιστής χτύπησε εκ νέου τη γυναίκα και προκάλεσε τον θάνατό της. Ο πρώτος αναβάτης αναζητείται ενώ ο δεύτερος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και νοσηλεύεται. Το άρθρο Τραγωδία στη Βούλα: Δ
  • Άστατος ο καιρός σήμερα – Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία
    Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση προβλέπεται από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα βόρεια 3 με 5 μποφόρ, στα κεντρικά έως 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 21 με 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με
  • Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα Political
    Kάθε μέρα μια νέα εφημερίδα θα σας έρχεται στο email σας! Η Political γραμμένη από έμπειρους επαγγελματίες δημοσιογράφους φιλοδοξεί να γίνει η πρωινή σας αγαπημένη συνήθεια. Political: η πρώτη ημερήσια πανελλαδική, ψηφιακή, πολιτική και οικονομική εφημερίδα που μπορείτε να τη διαβάζετε δωρεάν στο κινητό, το tablet και στον υπολογιστή σας. Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα Political εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Κατερίνα Καινούργιου: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω»
    Η Κατερίνα Καινούργιου έχει τα γενέθλιά της 1η Μαΐου, ωστόσο μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» δήλωσε πως θα γιορτάσει μετά από το Πάσχα. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.