Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Παρασκήνιο:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Με την «σφραγίδα» της επενδυτικής βαθμίδας «καλπάζει» η ελληνική οικονομία
    Το θετικό αποτύπωμα σε ομόλογα και μετοχές Τα θετικά αποτελέσματα της ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας αποτυπώθηκαν και στις δύο εκδόσεις ομολόγων του ελληνικού δημοσίου εντός του 2024. Η τελευταία έξοδος της Ελλάδας στις αγορές με 30ετές ομόλογο παρείχε νέα ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στα ελληνικά ομόλογα με τους επενδυτές να προσφέρουν 33 δισ. ευρώ, ενώ το επιτόκιο διαμορφώθηκε σε επίπεδο που πιστοποιεί την επενδυτική βαθμίδα και συγκρίνεται ευθέως με τα αντίστοιχα επιτόκια άλλων χωρών της Ευρωζώνης. Είχε προηγηθεί η έκδοση νέου 10ετούς ομολόγου, η οποία σ
  • Άγριο έγκλημα στη Σάμο! Σκότωσε τον πατέρα της!
    Οικογενειακή τραγωδία με 49χρονη να τραυματίζει θανάσιμα με εργαλείο τον 70χρονο πατέρα της Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Σάμο, όπου 49χρονη σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της. Η 49χρονη που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα της με εργαλείο και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από την Αστυνομία. Το άρθρο Άγριο έγκλημα στη Σάμο! Σκότωσε τον πατέρα της! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Ο “ιπτάμενος παπάς” έκλεψε την παράσταση στην πρώτη Ανάσταση στη Χίο!
    Πρόκειται για τον παπά που με τον δικό του μοναδικό τρόπο, επί 36 συνεχόμενα χρόνια, μεταφέρει το αναστάσιμο μήνυμα στην πρώτη Ανάσταση. Χτυπώντας τα Σήμαντρα και με κρότους στα στασίδια, ο ιερέας του Ιερού Ναού της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, στη Χίο «γέμισε» και φέτος την εκκλησία του το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. «Ανάστα ο Θεός, κρίνον τήν γην, ότι σύ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις εθνέσι» έψαλε ο πάτερ Χριστοφόρος Γουρλής και αμέσως μετά η εκκλησία σείστηκε από τους χτύπους των Σημάντρων. Ο ιερέας σκόρπισε δαφνόφυλλα, σύμβολα της νίκης του Χριστού. Την ί�
  • Τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων
    Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών τοπικών εφημερίδων   πηγή frontpages.gr Το άρθρο Τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
    Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών αθλητικών εφημερίδων   Το άρθρο Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.