Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Θεσσαλονίκη: «Να σταματήσει η σφαγή» – Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης (ΦΩΤΟ+Video)
    «Να σταματήσει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού», ζητούν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με παλαιστινιακές σημαίες, πανό και συνθήματα συγκεντρώθηκαν γύρω από το άγαλμα Βενιζέλου μετά τις 19.30 σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη στο μεσανατολικό. Όπως αναφέρεται […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: «Να σταματήσει η σφαγή» – Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν αντέχω την ηλιθιότητα, μπορεί να με στείλει στον τάφο»
    Μπορεί ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος να μας δίνει την αίσθηση ενός πολύ ήσυχου και χαλαρού ανθρώπου, ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος, εκνευρίζεται πάρα πολύ. «Εκνευρίζομαι και πάρα πολύ. Η ηλιθιότητα με βγάζει από τα ρούχα μου, μπορεί να με τρελάνει, να με στείλει στον τάφο. Δεν αντέχω την ηλιθιότητα, με ξεπερνάει, δεν μπορώ», είπε αρχικά ο […] Το άρθρο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν αντέχω την ηλιθιότητα, μπορεί να με στείλει στον τάφο» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Euro 2024: YouTuber πλαστογράφησε εισιτήρια, ντύθηκε μασκότ και μπήκε σε αγώνα της διοργάνωσης (ΦΩΤΟ)
    Ένας YouTuber με αφορμή την αναμέτρηση Γερμανία – Σκωτία για το Euro 2024 θέλησε να πλαστογραφήσει τα εισιτήρια του, με τον ίδιο να ντύνεται μασκότ και να μπαίνει στο γήπεδο. Όλα αυτά δεν δίστασε να τα καταγράψει και να τα ανεβάσει στο προσωπικό του κανάλι. O Mάρβιν Βίλντχαγκε ένας 27χρονος YouTuber από την Γερμανία βρέθηκε […] Το άρθρο Euro 2024: YouTuber πλαστογράφησε εισιτήρια, ντύθηκε μασκότ και μπήκε σε αγώνα της διοργάνωσης (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Δωρεάν σπίτια σε γιατρούς στις Σποράδες από την 5η ΥΠΕ – Έρχονται και αυξήσεις μισθών
    Λύσεις σε γιατρούς που θέλουν -αλλά δεν έχουν ισχυρά κίνητρα- να εργαστούν στα νησιά και να στελεχώσουν τις υγειονομικές δομές στις παραμεθόριες περιοχές, επεξεργάζεται το Υπουργείο Υγείας. Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αντιλαμβάνεται ότι έρχεται “μαύρο καλοκαίρι” για ντόπιους και τουρίστες, με τα υποστελεχωμένα από προσωπικό Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας και για τον λόγο αυτό σπεύδει να […] Το άρθρο Δωρεάν σπίτια σε γιατρούς στις Σποράδες από την 5η ΥΠΕ – Έρχονται και αυξήσεις μισθών εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: «Χρυσός» ο Στέργιος Μπίλας (Video)
    Ο Στέργιος Μπίλας μετατράπηκε από πρωταθλητής Ευρώπης Κ23 σε πρωταθλητής Ευρώπης Ανδρών. Μετά τον Απόστολο Παπαστάμο και ο Στέργιος Μπίλας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Βελιγράδι.  Ο 23χρονος κολυμβητής του Ολυμπιακού κατέλαβε την πρώτη θέση στον τελικό των 50μ. πεταλούδα. Το άρθρο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: «Χρυσός» ο Στέργιος Μπίλας (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.