Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κόσμος:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Τσουχτερό πρόστιμο σε Λαρισαίο για καύση ξηρών χόρτων
    Τσουχτερό πρόστιμο επιβλήθηκε σε Λαρισαίο για καύση ξηρών χόρτων σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Τούμπας. Στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής:  "Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1400,25€, σήμερα 16 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Τούμπα του Δήμου Λάρισας".
  • Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ζέστης με 40άρια
    Μπορεί ο πρώτος καύσωνας για το φετινό καλοκαίρι να πέρασε, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες επιστρέφουν και πάλι τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Γιώργου Τσατραφύλλια. Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος στην πρόβλεψή του για τον καιρό των επόμενων ημερών, έρχεται νέο κύμα ζέστης αυτή τη φορά στη Δυτική Ελλάδα, όπου το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 40 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνει δε, πως ο Ιούνιος κυλάει με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, σχεδόν 5 με 8 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα. Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρια
  • Ο Δ. Μέρας πρόεδρος του Σωματείου Μονίμων & Συμβασιούχων ΚΕΠ Μακεδονίας-Θράκης-Θεσσαλίας
    Την Πέμπτη 13η Ιουνίου, λόγω παραίτησης μελών, συγκροτήθηκε σε σώμα το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του «Σωματείου Μονίμων & Συμβασιούχων ΚΕΠ Μακεδονίας-Θράκης-Θεσσαλίας», όπως αυτό είχε προκύψει από τις Αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2024. Η νέα συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την αναπλήρωση των θέσεων, διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Μέρας Δημήτριος (ΚΕΠ 0302 Δ.Ε. Πιερίων-Δήμου Κατερίνης) Αντιπρόεδρος: Θεοδωρόπουλος Σεραφείμ (ΚΕΠ 0923 Σοφάδων Καρδίτσας) Γενικός Γραμματέας: Σταθόπουλος Ιωάννης (ΚΕΠ 0409 Δ.Ε.
  • Λιακούλη: "Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συνεχίζει να φωτίζει ζωές"
    Στο αγιασμό επανέναρξης λειτουργίας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ που επέστρεψε «στο σπίτι της» μετά τις πλημμύρες που κατέστρεψαν μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεών της, συμμετείχε η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία δήλωσε τα εξής: «Ο περασμένος Σεπτέμβριος και οι θεομηνίες των Daniel & Elias μας αποστέρησαν μεγάλο κομμάτι των όσων θεωρούσαμε δεδομένα για χρόνια, αφού άλλαξαν ακόμη και το γεωγραφικό ανάγλυφο του Θεσσαλικού χάρτη. Κοντά στις χαμένες ζωές 17 συνανθρώπων μας, τις κατεσ
  • Φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στο δρόμο Λάρισας - Αγιάς
    Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο δρόμο Λάρισας - Αγιάς, στο ύψος του Γερακαρίου.  Στο σημείο έσπευσαν 8 υδροφόρα οχήματα και πυροσβέστες και μετά από δύο ώρες κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε υπολείμματα καλλιεργειών και καλαμιές, ενώ λόγω των ανέμων υπήρχες κίνδυνος να λάβει διαστάσεις.