Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μιχάλης Ρακιντζής: «Εκπλήρωσα την περιέργειά μου για την Eurovision»
    Ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το ραδιόφωνο, αλλά και τη μουσική. «Το ραδιόφωνο στο ξεκίνημά του ήταν κάτι μαγικό για όλο τον κόσμο. Εγώ δεν έκανα αφιερώσεις μέσω του ραδιοφώνου, προτιμούσα άλλους διαύλους επικοινωνίας. Δεν ήθελα η μουσική να έχει σχέση με γνωριμίες, ήθελα οι σχέσεις […] Το άρθρο Μιχάλης Ρακιντζής: «Εκπλήρωσα την περιέργειά μου για την Eurovision» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Μοναξιά και στρες αισθάνονται πολλοί νέοι στη δουλειά τους
    Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι νέοι όταν αρχίζουν να εργάζονται και προσπαθούν να βρουν την θέση τους στον εργασιακό χώρο. Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι πολλοί αισθάνονται έντονο στρες και μοναξιά, ενώ άλλοι νιώθουν ότι η προσφορά τους δεν τυγχάνει επαρκούς αναγνώρισης. Τα συναισθήματα αυτά είναι ενδεικτικά των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην προσαρμογή τους, εκτιμούν οι ερευνητές. […] Το άρθρο Μοναξιά και στρες αισθάνονται πολλοί νέοι στη δουλειά τους εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για να αποφύγετε τα κουνούπια
    Αν θέλετε να προστατευθείτε από τα κουνούπια και από τα νοσήματα που μπορεί να σας μεταδώσουν, προσέξτε τα ρούχα που φοράτε. Ορισμένα χρώματα είναι αληθινός μαγνήτης για τα έντομα, ενώ άλλα τα απωθούν. Αυτό συνιστούν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον οι οποίοι παρακολουθούν τα έντομα για να κατανοήσουν την διατροφική συμπεριφορά τους. «Είναι τόσο […] Το άρθρο Ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για να αποφύγετε τα κουνούπια εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ερευνητές δημιούργησαν ένα υλικό 100.000 φορές πιο λεπτό από μια ανθρώπινη τρίχα
    Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό υλικό που θα μπορούσε να δώσει στα τσιπ μνήμης σχεδόν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Σύμφωνα με την ομάδα, αυτός ο νέος τύπος σιδηροηλεκτρικού υλικού θα μπορούσε ενδεχομένως να μειώσει το κόστος του κέντρου δεδομένων και να έχει εφαρμογές στην εξερεύνηση βαθέων υδάτων ή στην αεροδιαστημική. Επί του παρόντος, τα σιδηροηλεκτρικά υλικά […] Το άρθρο Ερευνητές δημιούργησαν ένα υλικό 100.000 φορές πιο λεπτό από μια ανθρώπινη τρίχα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • 17 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Καταπολέμηση της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας
    Η μετατροπή των εύφορων εδαφών σε έρημο, με κύριο ένοχο τον άνθρωπο, πλήττει σοβαρά πάνω από 100 χώρες στον κόσμο. Προκαλεί εξάντληση των διαθέσιμων αποθεμάτων νερού, διάβρωση και κατολίσθηση των εδαφών, καθώς και πλημμύρες. Η ερημοποίηση της γης έχει ως συνέπειες, την ανυπολόγιστη απώλεια στο γεωργικό και κτηνοτροφικό εισόδημα, τη ραγδαία χειροτέρευση του περιβάλλοντος και […] Το άρθρο 17 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Καταπολέμηση της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.