Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Αυξημένα κατά 1,443 δισ. έναντι του στόχου τα φορολογικά έσοδα
    Σημαντική αύξηση έναντι του στόχου εμφανίζουν τα έσοδα από φόρους το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου του 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Συγκεκριμένα, τα έσοδα από φόρους ανήλθαν σε 24,827 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 1,443 δισ. ευρώ ή 6,2% […] Το άρθρο Αυξημένα κατά 1,443 δισ. έναντι του στόχου τα φορολογικά έσοδα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτές είναι οι 4 πρωταγωνίστριες της ταινίας
    Το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή επιστρέφει ξανά στη ζωή μας, 24 χρόνια μετά το πρόωρο και άδικο φινάλε του. Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν θα το δούμε σε μορφή σειράς, αλλά ταινίας. Από την αρχή που βγήκε στον αέρα η είδηση της επιστροφής της θρυλικής σειράς, άπαντες αναρωτήθηκαν ποιες θα είναι οι τέσσερις πρωταγωνίστριες. […] Το άρθρο Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αυτές είναι οι 4 πρωταγωνίστριες της ταινίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Άκ. Σκέρτσος: Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή κρίνεται ότι μπορεί να συμβάλει σε πιο θετική κατεύθυνση
    Μια ευρεία γκάμα θεμάτων κάλυψε η ωριαία συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου στον «Σκάι 100,3», και πρώτα για το εκλογικό μήνυμα: «Το βασικό μήνυμα αυτής της κάλπης είναι ότι οι πολίτες, εύλογα, έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες από το πολιτικό σύστημα και την κυβέρνηση ειδικότερα». Όμως, ο υπουργός Επικρατείας ζήτησε από τους πολίτες […] Το άρθρο Άκ. Σκέρτσος: Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή κρίνεται ότι μπορεί να συμβάλει σε πιο θετική κατεύθυνση εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Τα φυσικά σπα της Ελλάδας: Οι ιαματικές πηγές που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης (Video)
    Ποια είναι αυτά; Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που διαθέτουν πολλές «πλούσιες» ιαματικές πηγές, σε διάφορες περιοχές της χώρας. Τα Λουτρά Πόζαρ βρίσκονται στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και η ονομασία τους σημαίνει «κάτω από τη φωτιά». Η Αιδηψός είναι ένας δημοφιλής προορισμός καθώς στην περιοχή υπάρχουν περισσότερες από 80 πηγές. Τα Μέθανα είναι […] Το άρθρο Τα φυσικά σπα της Ελλάδας: Οι ιαματικές πηγές που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Μάντσεστερ Σίτι: Ο Σεϊχης Μανσούρ ανέλαβε προσωπικά να μεταπείσει τον Γκουαρντιόλα
    Συζητήσεις συνεχίζει να προκαλεί στην Αγγλία το αποκλειστικό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Daily Mail», τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αποφασίσει να παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και ν’ αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2025 από την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ο διάσημος Καταλανός κόουτς έχει συμβόλαιο για […] Το άρθρο Μάντσεστερ Σίτι: Ο Σεϊχης Μανσούρ ανέλαβε προσωπικά να μεταπείσει τον Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.