Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Βρετανός 73χρονος ο νεκρός από ανακοπή στην πτήση τρόμου Λονδίνο-Σιγκαπούρη
    Γνωστή στη δημοσιότητα έχει γίνει η ταυτότητα του 73χρονου που έχασε τη ζωή του, πιθανότατα από ανακοπή, από τις έντονες αναταράξεις στη διάρκεια της πτήσης της Singapore Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο – Σιγκαπούρη. Πρόκειται για τον Βρετανό Τζόφρι Κίτσεν, παραγωγό μουσικής και παραστάσεων από το Μπρίστολ. Την ίδια στιγμή, η σύζυγός του, Λίντα, […] Το άρθρο Βρετανός 73χρονος ο νεκρός από ανακοπή στην πτήση τρόμου Λονδίνο-Σιγκαπούρη εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ά. Γεωργιάδης και Μ. Θεμιστοκλέους για τις εργασίες κατασκευής 32 νέων κλινών ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό»
    Τις εργασίες κατασκευής 32 νέων κλινών ΜΕΘ, στο ΝΑ «Ευαγγελισμός» δωρεά του Αθανασίου Μαρτίνου και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», επιθεώρησαν σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, συνοδευόμενοι από τον διοικητή του νοσοκομείου Τάσο Γρηγορόπουλο. Το έργο αφορά «Ανακαίνιση – Αναδιαρρύθμιση Μονάδας Εντατικής Θεραπείας ΜΕΘ2 (Τμήμα Α) & Μονάδας Πρώην […] Το άρθρο Ά. Γεωργιάδης και Μ. Θεμιστοκλέους για τις εργασίες κατασκευής 32 νέων κλινών ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Σχολικά γεύματα στη Λαμία: «Στο μικροσκόπιο» κάμερες ασφαλείας για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο (Video)
    Ερωτήματα εγείρονται για τον τρόπο και την ταχύτητα που επεκτάθηκε η φωτιά στην επιχείρηση. Υλικό που θα φωτίσει τις έρευνες τους συλλέγουν οι Αρχές σχετικά με τα αίτια της φωτιάς στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα στην Λαμία. Ειδικότερα, στο μικροσκόπιο των Αξιωματικών της Διεύθυνσης αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έχουν μπει οι κάμερες τόσο του εργοστασίου […] Το άρθρο Σχολικά γεύματα στη Λαμία: «Στο μικροσκόπιο» κάμερες ασφαλείας για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Τάσος Κωστής: Ήμασταν 45 χρόνια μαζί, ήταν φίλη, γκόμενα, σύντροφος και νοσοκόμα (Video)
    «Η επόμενη μέρα με βρίσκει στο στάδιο της προσαρμογής. Δεν το ξεχνάω, θα το κουβαλάω μαζί μου μια ζωή», λέει ο Τάσος Κωστής. Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την απώλεια της συζύγου του, έδωσε ο Τάσος Κωστής στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου. «Η επόμενη μέρα με βρίσκει […] Το άρθρο Τάσος Κωστής: Ήμασταν 45 χρόνια μαζί, ήταν φίλη, γκόμενα, σύντροφος και νοσοκόμα (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ελένη Μενεγάκη: «Τρομοκρατήθηκα από την έκταση που πήρε η είδηση του χωρισμού μου» (Video)
    Μία γρήγορη αναφορά έκανε χθες η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της σχετικά με το διαζύγιό της από τον Γιάννη Λάτσιο πριν 15 χρόνια.  Με αφορμή τη συνέντευξη του Χρήστου Βασιλόπουλου στην εκπομπή «Δύο στις 10» και στα όσα είπε για τον χωρισμό του, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε την τεράστια έκσταση που είχε πάρει ο χωρισμός της από τον Γιάννη […] Το άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Τρομοκρατήθηκα από την έκταση που πήρε η είδηση του χωρισμού μου» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.