Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώνονται σήμερα τα Παρακάρλια και οι εκκρεμείς ενισχύσεις του 2014 – Δευτέρα διαθέσιμα στους λογαριασμούς
    Με την καταβολή των ενισχύσεων για το πρόγραμμα των παρακάρλιων περιοχών, ύψους 43 εκατ. ευρώ, ξεκινά από σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 31 Μαΐου, ο νέος γύρος πληρωμών προς τους δικαιούχους παραγωγούς. Σε αυτόν τον γύρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΥΧ» όπως δημοσιεύεται στο φύλλο που κυκλοφορεί, ο ΟΠΕΚΕΠΕ πρόκειται να προχωρήσει και στην πληρωμή […] The post ΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώνονται σήμερα τα Παρακάρλια και οι εκκρεμείς ενισχύσεις του 2014 – Δευτέρα διαθέσιμα στους λογαριασμούς appeared first on ypaithros.gr.
  • Ξεκινά το Σαββατοκύριακο το 2ο Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων Νομού Ηλείας
    Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή κρασιού και τοπικών γεύσεων που διοργανώνουν η εφημερίδα «Πρωινή» και η Αέναον ΚοινΣΕπ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με τη συμμετοχή του Δήμου Πύργου και του Επιμελητηρίου Ηλείας.  Το 2ο Φεστιβάλ Οίνου και Γεύσεων Νομού Ηλείας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου 2024, στο ειδυλλιακό Κτήμα Ηλιοστάσι, στο 3ο χλμ ΕΟ Πύργου Αρχ. Ολυμπίας, και […] The post Ξεκινά το Σαββατοκύριακο το 2ο Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων Νομού Ηλείας appeared first on ypaithros.gr.
  • Πιπεράκια «μπακάλικα» – Μια νοστιμιά από τις Σέρρες
    Για τους γευσιγνώστες, ο Αί Γιάννης Σερρών είναι ένας γκουρμέ προορισμός. Μια αγροτική καλλιέργεια εξελίχθηκε σε πολλά υποσχόμενη επιχείρηση. Η μπακάλικη πιπεριά Αγ. Ιωάννη που αποκτά υπεραξία (ypaithros.gr) Καθώς το ρεπορτάζ καλύπτει μόνο οπτικά μια τέτοια παρουσίαση ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Αναστασιάδης, επιχείρησε 34 δοκιμές προτού καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μοναδική εμπειρία. […] The post Πιπεράκια «μπακάλικα» – Μια νοστιμιά από τις Σέρρες appeared first on ypaithros.gr.
  • Διακοσμητικά κομψοτεχνήματα από παραπροϊόντα ελιάς
    Κατά την παραγωγική διαδικασία του ελαιόλαδου (από το δέντρο έως το ελαιοτριβείο) τα φύλλα της ελιάς θεωρούνται ως απόρριμμα. Βάσει ερευνών, πάνω από 150.000 τόνοι φύλλων ελιάς απορρίπτονται ετησίως στην Ελλάδα. Η εταιρία Liofyllo, που δημιουργήθηκε το 2018 από πέντε φίλες, «εκμεταλλεύεται» αυτό το αγροτικό απόρριμμα που προκύπτει αποκλειστικά από ανθρώπινες ενέργειες και δημιουργεί ένα καινοτόμο, φιλικό προς το […] The post Διακοσμητικά κομψοτεχνήματα από παραπροϊόντα ελιάς appeared first on ypaithros.gr.
  • Άμεσες ενέργειες για διαφάνεια στις τιμές της φέτας ζητάει από τον Πρωθυπουργό, ο ΣΕΚ
    Άμεσες ενέργειες από τον Πρωθυπουργό και τις αρμόδιες αρχές ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια στις τιμές της φέτας και ταυτόχρονα να προστατευθεί η ελληνική κτηνοτροφία, ζητάει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), Πιο συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος: «καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις πρόσφατες εξελίξεις που πλήττουν βαρύτατα τον κλάδο μας και ειδικότερα την […] The post Άμεσες ενέργειες για διαφάνεια στις τιμές της φέτας ζητάει από τον Πρωθυπουργό, ο ΣΕΚ appeared first on ypaithros.gr.