Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού
    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για σήμερα 17/05 στις εξής τοποθεσίες: The post Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού appeared first on Ο Ντελάλης.
  • Τα εφημερεύοντα Φαρμακεία σήμερα στην Κατερίνη
    Τα εφημερεύοντα Φαρμακεία σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου The post Τα εφημερεύοντα Φαρμακεία σήμερα στην Κατερίνη appeared first on Ο Ντελάλης.
  • Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη
    Με αρκετή συννεφιά ο καιρός σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πιερία. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Κατερίνη θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς. The post Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη appeared first on Ο Ντελάλης.
  • Νέο Φυλλάδιο ΠΙΤΣΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤ – ΚΑΙ φθηνές τιμές ΚΑΙ πολλές προσφορές από 16/05 έως & 29/05
    ΚΑΙ φθηνές τιμές ΚΑΙ πολλές προσφορές! Βρείτε μέχρι και την Τετάρτη 29 Μάϊου στο νέο φυλλάδιο ΠΙΤΣΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤ. ΚΑΙ Μεγάλη κλήρωση Pitsias Club Card. Κατεβάστε την εφαρμογή και κερδίστε 2 iphone 15 !! Από 16 Μαΐου εώς 29 Μαΐου Βρείτε όλα όσα ψάχνετε σε ένα από τα 36 καταστήματα ΠΙΤΣΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤ και στο site μας https://pitsias.eu/filladia/
  • «Έφυγε» από τη ζωή η Βασιλική Ζούρα σε ηλικία 79 ετών
    «Έφυγε» από τη ζωή, η Βασιλική Ζούρα σε ηλικία 79 ετών και σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό στις 11:00 π.μ. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. The post «Έφυγε» από τη ζωή η Βασιλική Ζούρα σε ηλικία 79 ετών appeared first on Ο Ντελάλης.