Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 05/01/2018

Παρασκευή 29/12/2017

Παρασκευή 22/12/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μελισσοκομία: Πότε κλείνει η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων στις δράσεις
    Ενεργή παραμένει η ψηφιακή εφαρμογή καταχώρισης αιτήσεων των δράσεων του προγράμματος ενίσχυσης στον τομέα της μελισσοκομίας για το έτος 2024. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή είναι ενεργή για τις εξής δράσεις: 1. Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων, όπου η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων παραστατικών γίνεται μέχρι τη 30ή Μαΐου 2024. 2. Οικονομική στήριξη […] The post Μελισσοκομία: Πότε κλείνει η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων στις δράσεις appeared first on ypaithros.gr.
  • Αργολίδα: Προσφυγή στην ΕΕ για την προστασία του πορτοκαλιού από αθέμιτες πρακτικές λόγω Αιγύπτου
    Με δεδομένη την ελεύθερη πτώση της τιμής του πορτοκαλιού και τη μείωση της ζήτησης λόγω του προβλήματος που δημιούργησε η εισαγωγή πορτοκαλιών από την Αίγυπτο, την Τρίτη 14 Μαΐου, η ΔΕΣΑ συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή βουλευτών της περιοχής, από τους οποίους και ζήτησε να «βάλουν πλάτη», καθώς το πρόβλημα με το πορτοκάλι έχει […] The post Αργολίδα: Προσφυγή στην ΕΕ για την προστασία του πορτοκαλιού από αθέμιτες πρακτικές λόγω Αιγύπτου appeared first on ypaithros.gr.
  • Ηνωμένο Βασίλειο: Με διαφορετικές ταχύτητες η ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας
    Ανάπτυξη, αλλά και «οπισθοχωρήσεις» καταγράφει ο τομέας της βιολογικής γεωργίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με τη μεν Σκωτία να αυξάνει εκτάσεις, τις δε Αγγλία και Ουαλία να αποτυγχάνουν να καλύψουν τη ζήτηση, παρασύροντας τις εκτάσεις σε εθνικό επίπεδο το 2023 προς τα κάτω, κατά 2,1%. Οι πωλήσεις βιολογικών τροφίμων και ποτών αυξήθηκαν κατά 5% πέρυσι και […] The post Ηνωμένο Βασίλειο: Με διαφορετικές ταχύτητες η ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας appeared first on ypaithros.gr.
  • Ελασσονίτικο καλάθι με 12 τοπικά προϊόντα στους νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος SCRABBLE
    Tα αδέρφια Βάιος και Αντώνης Λιάνος είναι γνωστά στην επαρχία Ελασσόνας, στον Νομό Λάρισας και τη Θεσσαλία, όχι μόνο ως παραγωγοί ντόπιου καρυδιού, το οποίο καλλιεργούν, συλλέγουν και μεταποιούν στο επισκέψιμο κτήμα τους στη Μαγούλα Ελασσόνας και για το πεντανόστιμο καρυδοβούτυρο που παράγουν και εμπορεύονται, αλλά και για την έντονη εξωστρέφεια και την κοινωνική δράση […] The post Ελασσονίτικο καλάθι με 12 τοπικά προϊόντα στους νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος SCRABBLE appeared first on ypaithros.gr.
  • Γ. Πάζιος υποψήφιος ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Να αξιοποιήσουμε τα εργαλεία της ΚΑΠ με τρόπο που θα απεγκλωβίσει τους αγρότες μας»
    Η «ΥΧ» απευθύνθηκε στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, ζητώντας τους να τοποθετηθούν σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος της υπαίθρου από τις παρατάξεις τους ενόψει ευρωεκλογών. Η συνέχεια αυτή την εβδομάδα γίνεται με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. του Γιάννη Πάζιου, υποψήφιου ευρωβουλευτή, τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής & μέλους Κεντρικής Πολιτικής […] The post Γ. Πάζιος υποψήφιος ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Να αξιοποιήσουμε τα εργαλεία της ΚΑΠ με τρόπο που θα απεγκλωβίσει τους αγρότες μας» appeared first on ypaithros.gr.