Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 15/09/2017

Παρασκευή 01/09/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Εξάμηνη παράταση για το προσωρινό πλαίσιο στήριξης στον πρωτογενή τομέα
    Παρατείνεται κατά έξι μήνες το προσωρινό πλαίσιο κρίσης και μετάβασης για τις κρατικές ενισχύσεις (TCTF) για τον πρωτογενή γεωργικό τομέα, καθώς και για τους τομείς της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, σύμφωνα με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η απόφαση αυτή επιτρέπει στα κράτη-μέλη να χορηγούν περιορισμένα ποσά ενίσχυσης σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους εν λόγω τομείς […] The post Εξάμηνη παράταση για το προσωρινό πλαίσιο στήριξης στον πρωτογενή τομέα appeared first on ypaithros.gr.
  • Δ. Καπούνης – ΕΑΣ Νάξου: «Δεν υπάρχει νερό, μικρή η παραγωγή Πατάτας Νάξου φέτος, πρόβλημα και οι νοθείες!»
    Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο πατατοπαραγωγός, Στέλιος Βαθρακοκοίλης, μίλησαν στο «Mega Σαββατοκύριακο» για τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί Πατάτας Νάξου. «Τα προβλήματα είναι πολλά. Δεν υπάρχει νερό για πότισμα, έτσι φέτος δεν θα είναι μεγάλη η παραγωγή Πατάτας Νάξου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δ. Καπούνης […] The post Δ. Καπούνης – ΕΑΣ Νάξου: «Δεν υπάρχει νερό, μικρή η παραγωγή Πατάτας Νάξου φέτος, πρόβλημα και οι νοθείες!» appeared first on ypaithros.gr.
  • «Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία της Ελλάδας στις 18 και 19 Μαΐου
    Μια μοναδική οινο – γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού  σε όλη την Ελλάδα,  συμμετέχοντας στην εορταστική ανοιξιάτικη εκδήλωση των οινοποιείων «Ανοιχτές Πόρτες». Η εκδήλωση διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας, στα επισκέψιμα οινοποιεία των μελών τους. Το Σάββατο 18 Μαΐου και την […] The post «Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία της Ελλάδας στις 18 και 19 Μαΐου appeared first on ypaithros.gr.
  • Επιμένουν σε συνάντηση με τον ΥπΑΑΤ οι αγρότες της Αγιάς
    «Απαιτούμε άμεσα να οριστεί η ημέρα συνάντησης με το Υπουργείο στην οποία φυσικά πρέπει να δοθεί λύση. Δεν θα συναντηθούμε για «τσάι και συμπάθεια» και να ακούσουμε λόγια παρηγοριάς χωρίς αντίκρισμα. Η Κυβέρνηση οφείλει να ικανοποιήσει το αίτημα μας, εδώ και τώρα! Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε και αυτό είναι ομόθυμη απόφαση όλων των φορέων […] The post Επιμένουν σε συνάντηση με τον ΥπΑΑΤ οι αγρότες της Αγιάς appeared first on ypaithros.gr.
  • Κατά 3,1% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο
    Αύξηση 3,1% κατέγραψε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο με τις τιμές στα τρόφιμα να τρέχουν με ρυθμό 5,4%. Η αύξηση του Γενικού ΔΤΚ κατά 3,1% τον μήνα Απρίλιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Απριλίου 2023, προήλθε κυρίως από τις μεταβολές στις ακόλουθες ομάδες αγαθών και υπηρεσιών: 5,4% στην ομάδα Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά, λόγω αύξησης κυρίως […] The post Κατά 3,1% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο appeared first on ypaithros.gr.