Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 29/09/2017

Παρασκευή 22/09/2017

Παρασκευή 15/09/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Light και υγιεινή διατροφή για καλή υγεία και ισορροπημένο βάρος
    Το να χάσουμε βάρος είναι μια απολύτως εξατομικευμένη εμπειρία και, δυστυχώς, δεν υπάρχουν συνταγές που να λειτουργούν για όλους. Όμως, ένα είναι σίγουρο: Η υιοθέτηση μιας πιο light διατροφής για τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας θα προφυλάξει την υγεία μας και σταδιακά θα μας απαλλάξει από τα επιπλέον κιλά.  Τι είναι, όμως, light; Είναι οτιδήποτε […] The post Light και υγιεινή διατροφή για καλή υγεία και ισορροπημένο βάρος appeared first on ypaithros.gr.
  • Η «αναγέννηση» των βιολογικών στο επίκεντρο συνεδρίου στη Γαλλία
    Καλύτερη προώθηση των προϊόντων, αναθεώρηση τεχνικών μάρκετινγκ, ανάδειξη του ότι η ψαλίδα τιμών τους έχει μειωθεί έναντι των συμβατικών, καθώς και ανάγκη για πιο ενεργές πολιτικές που θα συμβάλουν όχι μόνο στη διατήρηση, αλλά και στην ανάκαμψη των βιολογικών, είναι μερικές από τις λύσεις που προτάθηκαν περίπου έναν μήνα πριν στη Γαλλία. Στο πλαίσιο της φετινής […] The post Η «αναγέννηση» των βιολογικών στο επίκεντρο συνεδρίου στη Γαλλία appeared first on ypaithros.gr.
  • Συμμετοχή παραγωγών της Ηλείας στη Διεθνή Έκθεση Ελαιoλάδου Τεργέστης
    Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνουν γνωστό το ελαιόλαδο που παράγουν και να επιχειρήσουν να κλείσουν συμφωνίες με σημαντικά για εκείνους οφέλη αποτελεί για τους Ηλείους παραγωγούς η συμμετοχή τους στη Διεθνή Έκθεση Ελαιολάδου της Τεργέστης, στην Ιταλία. Πρόκειται, άλλωστε, για τη σημαντικότερη έκθεση της Ευρώπης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2025 και […] The post Συμμετοχή παραγωγών της Ηλείας στη Διεθνή Έκθεση Ελαιoλάδου Τεργέστης appeared first on ypaithros.gr.
  • Χρηματοδότηση σε νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω του ταμείου της Dreamcraft Ventures
    Νέες επενδύσεις σε νεοφυείς επιχειρήσεις ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει στην Ευρώπη η Dreamcraft Ventures, μία από τις αναδυόμενες εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων στις σκανδιναβικές χώρες, η οποία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της δεύτερης χρηματοδότησης, ύψους 66 εκατ. ευρώ. Η Dreamcraft Ventures ιδρύθηκε το 2019 και συνεχίζει την αποστολή της να υποστηρίζει την επόμενη γενιά εταιρειών λογισμικού B2B σε […] The post Χρηματοδότηση σε νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω του ταμείου της Dreamcraft Ventures appeared first on ypaithros.gr.
  • Γαλλία: Υποχρεωτική από 1ης Ιουλίου η σήμανση για το shrinkflation
    Υποχρεωμένα να πληροφορούν τους καταναλωτές για την εμπορική τακτική που περιγράφεται με τον όρο shrinkflation είναι από τον επόμενο μήνα τα γαλλικά σούπερ μάρκετ, δηλώνοντας στο ράφι την τιμή ανά μονάδα προϊόντος και τυχόν μεταβολές στην ποσότητα που εφαρμόζουν οι προμηθευτές. Το νέο θεσμικό πλαίσιο, που στόχο έχει να ενισχύσει τη διαφάνεια στις τιμές και την […] The post Γαλλία: Υποχρεωτική από 1ης Ιουλίου η σήμανση για το shrinkflation appeared first on ypaithros.gr.