Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Παρασκευή 01/06/2018

Τετάρτη 30/05/2018

Δευτέρα 28/05/2018

Παρασκευή 25/05/2018

Πέμπτη 24/05/2018

Τετάρτη 23/05/2018

Τρίτη 22/05/2018

Παρασκευή 18/05/2018

Πέμπτη 17/05/2018

Τετάρτη 16/05/2018

Τρίτη 15/05/2018



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την επίσπευση των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού
    Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την επίσπευση των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού Παρέμβαση του βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα, για την επίσπευση ολοκλήρωσης των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού σύμφωνα με τον νόμο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές, έλαβε χώρα προς το αρμόδιο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, το οποίο τελεί σε γνώση του […] The post Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την επίσπευση των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού appeared first on Κυκλαδική.
  • Στην γραμμή Πειραιάς-(Σύρος)-Πάρος-Νάξος-(Ίος)-Σαντορίνη επιστρέφει από την Κυριακή 2/6 το BLUE STAR 1
    Στην γραμμή Πειραιάς-(Σύρος)-Πάρος-Νάξος-(Ίος)-Σαντορίνη επιστρέφει από την Κυριακή 2/6 το BLUE STAR 1 Στο απογευματινό δρομολόγιο της Παροναξίας δρομολογείται από την Κυριακή 2 Ioυνίου, το πλοίο BLUE STAR 1, αναχωρώντας στις 17:30 το απόγευμα, από το λιμάνι του Πειραιά, για (Σύρο)-Πάρο-Νάξο-(Ίο)-Σαντορίνη. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο της BLUE STAR FERRIES αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, […] The post Στην γραμμή Πειραιάς-(Σύρος)-Πάρος-Νάξος-(Ίος)-Σαντορίνη επιστρέφει από την Κυριακή 2/6 το BLUE STAR 1 appeared first on Κυκλαδική.
  • Ισχυρός σεισμός ανοιχτά της Δονούσας
    Ισχυρός σεισμός ανοικτά της Δονούσας   Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο με επίκεντρο στη Δονούσα που έγινε αισθητός  σε όλες τις Κυκλάδες μέχρι και την Αττική. Ο σεισμός ήταν 4,5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε 15 xλμ. ΒΔ της Δονούσας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Οι πρώτες μετρήσεις έδιναν τον σεισμό 4,8 Ρίχτερ. The post Ισχυρός σεισμός ανοιχτά της Δονούσας appeared first on Κυκλαδική.
  • Στην τελική ευθεία τα κόμματα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
    Στην τελική ευθεία τα κόμματα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές και τους πολιτικούς αρχηγούς να πραγματοποιούν τις τελευταίες τους περιοδείες. Με όλες τις δυνάμεις τους ρίχνονται οι πολιτικοί αρχηγοί στην τελική ευθεία για την κάλπη της 9ης […] The post Στην τελική ευθεία τα κόμματα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου appeared first on Κυκλαδική.
  • Κοινό Ψήφισμα παραγωγικών φορέων της Σαντορίνης για τα μέτρα προστασίας έναντι του κατολισθητικού κινδύνου
    Κοινό Ψήφισμα παραγωγικών φορέων της Σαντορίνης για τα μέτρα προστασίας έναντι του κατολισθητικού κινδύνου Σαντορίνη  30/5/2024 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ  ΕΠΕΙΓΟΝ Προς: Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη Υπουργό κλιματικής […] The post Κοινό Ψήφισμα παραγωγικών φορέων της Σαντορίνης για τα μέτρα προστασίας έναντι του κατολισθητικού κινδύν