Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Σαμιακόν Βήμα:
Newspaper website Website







Recognized text:
Πρώτο στην κυκλοφορία, πρώτο στιςΕιδήσεις
ΣΑΜΙΑΚΟΝ ΒΗΜΑ
εξάρτητη εβδομαδιαία Πολιτική εφημερίδα που αγωνίζεται για τα συμφέροντα του Σαμιακού και ικαρακού λαού
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΣΑΜΟΣ
o 2 louviou 2018
Εγκαινιάσθηκε το νέο
Δημοτικό Μέγαρο Πύθαγορείού
οτνερ:
«Οι σχέσεις που έχουν καλλιεργηθεί μεταζύ των ανθρώπων
στις δύο χώρες είναι για μένα το πιο πολύτιμο πραγμα»
ve un anic vnati ricco στης ο
αλογήρού για μεταναστευτικό:
«Κανένα περιθώριο
για παρατάσεις και αναβολές»
ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ
YPIO AP
μηριωθηκε εργαστηριακά κρούσμα φοματίωσης
Νοσοκομείο Σάμου:
«Να μην διαδίδονται ανυπόστατες (ρήμες»
Δικαίως ανησυχούμε
Συνεχής η προσπάθεια για τη
ημιουργία Μουσικού Σχολείου

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Ο Αρχηγός του Γ.Ε.Σ. στον Δήμο Δυτικής Σάμου
    Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγου κ. Γεωργίου Κωστίδη στο νησί μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Δήμου Δυτικής Σάμου, κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά ο ισχυρός δεσμός μεταξύ του Δήμου και των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας.
  • Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Σάμου με τον πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
    Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Απριλίου, στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, ανάμεσα στον αντιπεριφερειάρχη, Ελισσαίο Μαυρατζώτη και τον πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Γιώργο Ντίνο, παρουσία και του αναπληρωτή περιφερειάρχη, Ιωάννη Καλτάκη. Κατά τη συζήτηση τέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου και θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους ενόψει και της νέας αντιπυρικής περιόδου. Από την μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους και θα συνδράμει με κάθε μέσο στην επίλυση αυτών.
  • Αναλαμβάνει δράση η 14η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. στη Σάμο
    Αναλαμβάνουν δράση από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου, τα στελέχη που απαρτίζουν την 14η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. (Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων) του Πυροσβεστικού Σώματος στη Σάμο. Διοικητής της Μονάδας ανέλαβε ο αντιπύραρχος Νικόλαος Ελευθερόγλου, μέχρι σήμερα υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου. Καθήκοντα υποδιοικητή ανέλαβε ο υποπυραγός Δημήτριος Κουτρουμάνος. Η Μονάδα απαρτίζεται από 4 ομαδάρχες, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 30 Εμοδίτες πυροσβέστες οι οποίοι έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση. Μεταξύ αυτών υπάρχει και επιστήμονας δασολόγ
  • Ὁ Μητροπολίτης κ.κ. Ευσέβιος κοντά στά παιδιά μας
    Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό Ναό Μεταμορφώσεως τοῦ Σωτῆρος Πυθαγορείου ὃπου Ἐκκλησιάστηκε τό Δημοτικό καί τό Γυμνασίου Πυθαγορείου. Μετά τό «Δι’εὐχῶν» προσέφερε εὐλογία ἐπιστήθια σταυρουδάκια καί στούς Δασκάλους καί Καθηγητές Πασχαλινές Λαμπάδες.Ἀκολούθως παιδιά τοῦ Νηπιαγωγείου «Τό Χαμόγελο», ἐπισκέφθηκαν τήν Ἱερά Μητρόπολη καί τό Ἐκκλησιαστικό καί Βυζαντινό Μουσεῖο μας. Ὁ Σεβασμιώτατος κ. Εὐσέβιος ὑποδέ�
  • Εμπορικός Σύλλογος Σάμου – Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων
    Από την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου, τέθηκε σε ισχύ το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου για όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος. Την Κυριακή του Πάσχα, 5/5/, τη Δευτέρα του Πάσχα, 6/5 αλλά και την Τρίτη του Πάσχα, 7/5 (μεταφορά αργίας της Πρωτομαγιάς), τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.