Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Επιμένει η αφρικανική σκόνη – Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας
    Επιμένει η αφρικανική σκόνη – Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες.       The post Επιμένει η αφρικανική σκόνη – Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας appeared first on Κυκλαδική.
  • Παροικιά – «Φρένο» στην κυκλοφορία οχημάτων εντός του οικισμού
    Πάρος – «Φρένο» στην κυκλοφορία οχημάτων εντός του οικισμού   «Φρένο» φαίνεται πως επιθυμεί να βάλει η δημοτική αρχή στην κυκλοφορία οχημάτων εντός του οικισμού της Παροικίας, προκειμένου να διευκολύνει την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος που ταλαιπωρεί κατοίκους και επισκέπτες του νησιού. Αυτό απαντήθηκε σε σχετικό ερώτημα που υπέβαλε στη συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής […] The post Παροικιά – «Φρένο» στην κυκλοφορία οχημάτων εντός του οικισμού appeared first on Κυκλαδική.
  • Συνολάκης- «Ένα κομμάτι της Δήλου θα βυθιστεί μετά από 50 χρόνια»
    Συνολάκης- «Ένα κομμάτι της Δήλου θα βυθιστεί μετά από 50 χρόνια»     The post Συνολάκης- «Ένα κομμάτι της Δήλου θα βυθιστεί μετά από 50 χρόνια» appeared first on Κυκλαδική.
  • Ταξίδι εξοικείωσης από την Αυστραλία σε Αμοργό και Σαντορίνη
    Ταξίδι εξοικείωσης από την Αυστραλία σε Αμοργό και Σαντορίνη   O ΕΟΤ σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Σίδνεϋ διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα, στην Αμοργό και στη Σαντορίνη κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 30 Μαΐου, με τη συμμετοχή της νικήτριας διαγωνισμού κας Elizabeth Anne Fanos, η οποία θα συνοδεύεται από την κόρη της κα Joanna […] The post Ταξίδι εξοικείωσης από την Αυστραλία σε Αμοργό και Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • ΑΑΔΕ: Θερινοί έλεγχοι στο σύνολο της επικράτειας
    ΑΑΔΕ: Θερινοί έλεγχοι στο σύνολο της επικράτειας Σε τρεις άξονες θα κινηθούν οι θερινοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ που θα καλύψουν, εκτός από τις τουριστικές περιοχές και τα θέρετρα, το σύνολο της επικράτειας. Ουσιαστικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ, θα ενισχυθεί σημαντικά το περσινό μοντέλο ελέγχων, το οποίο κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο. Τα τρία κύρια […] The post ΑΑΔΕ: Θερινοί έλεγχοι στο σύνολο της επικράτειας appeared first on Κυκλαδική.