Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 02/03/2024

Σάββατο 24/02/2024

Σάββατο 17/02/2024



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Περιστέρι: Κατασχέθηκαν 14.504 λαθραία καπνικά προϊόντα – Δύο συλλήψεις
    Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή του Περιστερίου. Κατασχέθηκαν 14.504 λαθραία καπνικά προϊόντα. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 11-6-2024 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, -2- αλλοδαποί, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα. Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με […] Το άρθρο Περιστέρι: Κατασχέθηκαν 14.504 λαθραία καπνικά προϊόντα – Δύο συλλήψεις εμφανίσ�
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: 12 νομοσχέδια μέσα στο καλοκαίρι – Έρχονται πριμ παραγωγικότητας, talent visa και νέος Κ.Ο.Κ.
    Το νήμα του κρίσιμου νομοθετικού έργου ξαναπιάνει η κυβέρνηση καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται αποφασισμένος να εντείνει τις στοχευμένες προσπάθειες για την βελτίωση της καθημερινότητας, την μείωση των ανισοτήτων και την ενίσχυση του οικονομικού κλίματος. Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες ανάπαυλας για τις ευρωεκλογές η Βουλή ξεκινά και πάλι τις εργασίες της που φαίνεται ότι θα […] Το άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: 12 νομοσχέδια μέσα στο καλοκαίρι – Έρχονται πριμ παραγωγικότητας, talent visa και νέος Κ.Ο.Κ. εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Οπαδικό επεισόδιο στα Χανιά: Στον Εισαγγελέα τρεις νεαροί για επίθεση με σφυρί σε 21χρονο
    Οπαδικό επεισόδιο στα Χανιά, με έναν 21χρονο να δέχεται επίθεση με σφυρί, την ώρα που βρισκόταν στο αμάξι του. Το κατώφλι της εισαγγελίας πρωτοδικών Χανίων πέρασαν στις 8:30 το πρωί της Πέμπτης, τρεις νεαροί που συνελήφθησαν μετά από επίθεση σε 21χρονο, άργα το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά, ένα συμβάν με χαρακτηριστικά οπαδικού επεισοδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες […] Το άρθρο Οπαδικό επεισόδιο στα Χανιά: Στον Εισαγγελέα τρεις νεαροί για επίθεση με σφυρί σε 21χρονο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση – Είχαν ασύρματο και έκλεψαν πάνω από 64.000 ευρώ
    Συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ η αφαιρεθείσα λεία τους ξεπερνά τις 60.000 ευρώ. Τέλος στη δράση εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπών από οικίες, έθεσε η επισταμένη έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συλλαμβάνοντας τα έξι (6) μέλη της. Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 34, 26, 30, […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση – Είχαν ασύρματο και έκλεψαν πάνω από 64.000 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Χωρίς Μέσι η Αργεντινή στο Παρίσι
    Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι μέλος της αποστολής της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού καθώς δεν είναι πλέον σε ηλικία που μπορεί να παίξει σε κάθε τουρνουά. Ο 36χρονος επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι, προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για την υπεράσπιση του τίτλου του Κόπα Αμέρικα της Αργεντινής, που θα διαρκέσει από τις […] Το άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Χωρίς Μέσι η Αργεντινή στο Παρίσι εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.