Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 16/09/2017

Σάββατο 09/09/2017

Σάββατο 02/09/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Στιγμές πανικού για πελάτες ξενοδοχείου στη Χαλκιδική: Καναντέρ έριξε τόνους νερού στα κεφάλια τους (Video)
    Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλκιδική σύμφωνα με καταγγελία ξενοδόχου στον Μαρμαρά. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, όλα συνέβησαν στην ακτή Ελιάς της Σιθωνίας στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πτήσεων αεροσκαφών Canadair. O ξενοδόχος Δημήτρης Τσούφης καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης ενώ τα αεροσκάφη πετούσαν ανά ζεύγη, στο τελευταίο ζευγάρι, το ένα από αυτά έριξε κατά λάθος τόνους νερού […] Το άρθρο Στιγμές πανικού για πελάτες ξενοδοχείου στη Χαλκιδική: Καναντέρ έριξε τόνους νερού στα κεφάλια τους (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦ�
  • Πώς διαχειριζόμαστε το άγχος των πανελληνίων εξετάσεων; Χρήσιμες συμβουλές για γονείς και εφήβους
    Ένας χρήσιμος οδηγός διαχείρισης άγχους για μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου, ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεων καθώς και για γονείς – Πρόκειται για συμβουλές προς τους υποψήφιους αλλά και του περιβάλλοντός τους, για τα προβλήματα άγχους που αντιμετωπίζουν, αυτή την δύσκολη περίοδο των εξετάσεων Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες του «Μαζί για το Παιδί», «το […] Το άρθρο Πώς διαχειριζόμαστε το άγχος των πανελληνίων εξετάσεων; Χρήσιμες συμβουλές για γονείς και εφήβους εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Παναθηναϊκός: Sold out με Άρη μέσα σε 10 ώρες
    Το «τριφύλλι» κατέκτησε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο, όμως το πρωτάθλημα είναι προ των πυλών, με τα εισιτήρια να… εξαφανίζονται. Οι “πράσινοι” θέλουν να μπουν γρήγορα στην… ελληνική πραγματικότητα, έχοντας μπροστά του την Παρασκευή (31/5) τον αγώνα με τον Άρη για τα ημιτελικά των play off της Basket League, ωστόσο, ο κόσμος του ετοιμάζεται για μία άνευ […] Το άρθρο Παναθηναϊκός: Sold out με Άρη μέσα σε 10 ώρες εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική
    Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το απόγευμα της Δευτέρας στη Βάρη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, 3 αλλοδαποί, ηλικίας 59, 33 και 27 ετών, συνελήφθησαν για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση […] Το άρθρο Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Ο Slimane της Eurovision έγινε «χρυσός» στην Ελλάδα – Το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες
    O Γάλλος σταρ Slimane, που εκπροσώπησε τη χώρα του στον διαγωνισμό της Eurovision δήλωσε την ευγνωμοσύνη του στην Ελλάδα για τον πρώτο του χρυσό δίσκο στο εξωτερικό. Ο Γάλλος τραγουδιστής παρά την τέταρτη θέση που κατέλαβε στον διαγωνισμό, το τραγούδι του Mon Amour κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων, οι οποίοι του χάρισαν τον […] Το άρθρο Ο Slimane της Eurovision έγινε «χρυσός» στην Ελλάδα – Το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.