Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 16/09/2017

Σάββατο 09/09/2017

Σάββατο 02/09/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • A. Κούγιας: Κακοποιητής 100% ο Λύτρας, ανδρικό που παραδέχθηκε την πράξη του – Υπερβολική η δίωξη για κακούργημα (Video)
    Υπερβολική και λάθος χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του με τον ποινικολόγο να δηλώνει το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 ότι «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης», αναφερόμενος στο ότι ομολόγησε την πράξη του ενώπιων των ανακριτικών Αρχών και λέγοντας ότι «κακές στιγμές […] Το άρθρο A. Κούγιας: Κακοποιητής 100% ο Λύτρας, ανδρικό που παραδέχθηκε την πράξη του – Υπερβολική η δίωξη για κακούργημα (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: Ξέφρενο γλέντι σε λεωφορειο του ΟΑΣΘ μετα την συναυλία της M. Σάττι (Video)
    Στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν χθες, Δευτέρα η Μαρίνα Σάττι βάζοντας «φωτιά» στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών. Ωστόσο, οι fans μετα το πέρα της συναυλίες μπήκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και όπωε θα δείτε απο το βίντεο παρακάτω ένα ολοκληρο λεωφορείο έγινε μια φωνή τραγουδόντας το viral τραγούδι της Μαρίνας Σάττι «LALALALA». @michalis_papoutsis ΛΑΛΑΛΑΛΑ… ήταν υπέροχα! @SATTI […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ξέφρενο γλέντι σε λεωφορειο του ΟΑΣΘ μετα την συναυλία της M. Σάττι (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΤΩΡΑ – Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Στο κόκκινο και οι δύο κατευθύνσεις
    Πολύ μεγάλη είναι και σήμερα, Τρίτη, η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης καθώς από νωρίς υπάρχει μεγάλη κίνηση και στα δύο ρεύματα. Ειδικότερα, αυτή την ώρα, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, τα οχήματα, κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος της Ευκαρπίας και το ύψος των νοσοκομείων έως και το ύψος του Επταπυργίου. […] Το άρθρο ΤΩΡΑ – Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Στο κόκκινο και οι δύο κατευθύνσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • Θεσσαλονίκη: 40χρονος εμβόλισε με το αυτοκίνητό του την 35χρονη πρώην σύζυγό του (Video)
    Ένας άντρας 40 ετών καταδίωξε με το αυτοκίνητό του την εν διαστάσει σύζυγό του με εκείνη να καταλήγει στο νοσοκομείο. Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Μαλγάρων, όταν ένας 40χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο παρέσυρε τη 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού και την […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: 40χρονος εμβόλισε με το αυτοκίνητό του την 35χρονη πρώην σύζυγό του (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  • ΑΠΘ: Η μεγάλη «φυγή» των εστιακών από τα δωμάτιά τους λόγω καύσωνα – Σε κοινόχρηστους χώρους ψάχνουν ανάσες δροσιάς
    Σε αναζήτηση κλιματιζόμενων χώρων βρίσκονται οι εστιακοί φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τις ημέρες του καύσωνα, καθώς εν μέσω μάλιστα εξεταστικής περιόδου το διάβασμα στην εστία όταν ο υδράργυρος σκαρφαλώνει, γίνεται ανυπόφορη διαδικασία που ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητών Εστιών Θεσσαλονίκης (ΣΟΦΕΘ), Αρμέν Βασίλη, οι φοιτητές καταφεύγουν σε κλιματιζόμενους […] Το άρθρο ΑΠΘ: Η μεγάλη «φυγή» των εστιακών από τα δωμάτιά τους λόγω καύσωνα – Σε κοινόχρηστους χώρους ψάχνουν ανάσ�