Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών

Σάββατο 02/09/2017

Σάββατο 26/08/2017

Σάββατο 19/08/2017



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Συμβούλιο της Ευρώπης: Επανεβαιώνει την υποστήριξη στην Ουκρανία
    Οι χώρες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης επαναβεβαίωσαν σήμερα την υποστήριξή τους στην Ουκρανία και χαιρέτισαν την υπογραφή μιας δεσμευτικής διεθνούς συνθήκης για την τεχνητή νοημοσύνη, με την ευκαιρία των 75 χρόνων από την ίδρυση του οργανισμού. “Όσο δεν υπάρχει δίκαιη και διαρκής ειρήνη (…) η μάχη κατά της επίθεσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας εναντίον της Ουκρανίας θα παραμένει στρατηγική προτεραιότητά μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ουκρανία και τον λαό της”, ανέφερε η τελική διακήρυξη της Επιτροπής Υπουργών, που εγκρίθη�
  • Ο βασιλιάς Κάρολος θα πάει στη Γαλλία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία
    Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα πάνε στη Γαλλία στις 6 Ιουνίου για τους επίσημους εορτασμούς της 80ής επετείου από την απόβαση της Νορμανδίας, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι του Καρόλου στο εξωτερικό αφότου έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο. Ο 75χρονος μονάρχης ξανάρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις του στις 30 Απριλίου, ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί θεραπεία για την ασθένειά του. Το άρθρο Ο βασιλιάς Κάρολος θα πάει στη Γαλλία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Η Ελλάδα στο πλευρό της Κύπρου στο μεταναστευτικό, τόνισε ο Καιρίδης
    Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, δήλωσε, προσερχόμενος στη διεθνή σύνοδο, που συγκάλεσε, στη Λευκωσία, ο Κύπριος ομόλογός του, υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, με αφορμή τις παράνομες ροές Σύρων από το Λίβανο στην Κύπρο ότι: «Η Ελλάδα είναι και πάντα θα βρίσκεται δίπλα στην Κύπρο».   Ο κ. Καιρίδης συμμετείχε στη σύνοδο μαζί με τους ομολόγους του από την Αυστρία, τη Δανία, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Μάλτα, την Πολωνία και την Τσεχία, σχετικά με την αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης στη Συρία και το Λίβανο.   «Η αύξηση των παράνομ�
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή αποφοίτησης από το λύκειο του γιου του Μπάρον
    Ο Ντόναλντ Τραμπ παρίσταται στη Φλόριντα στην τελετή αποφοίτησης από το Λύκειο του μικρότερου γιου του Μπάρον, ηλικίας 18 ετών, αφότου ο δικαστής της δίκης του που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη του επέτρεψε να πάει. Σε εικόνες που μετέδωσε το AFPTV διακρίνεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, υποψήφιος στην εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου, να κάθεται δίπλα στη σύζυγό του Μελάνια σε κερκίδες στο Ουέστ Παλμ Μπιτς, κοντά στην κατοικία του Μαρ-α-Λάγκο. Το άρθρο Ο Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή αποφοίτησης από το λύκειο του γιου του Μπάρον εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
  • Ο Ζελένσκι υπογράφει νόμο που επιτρέπει σε ορισμένους κατάδικους να υπηρετήσουν στον ουκρανικό στρατό
    Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε νόμο που επιτρέπει σε ορισμένες κατηγορίες καταδίκων να υπηρετήσουν στον στρατό. Επίσης υπεγράφη ένας ξεχωριστός νόμος που προβλέπει αυστηρότερα πρόστιμα για όσους δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες επιστράτευσης. Το άρθρο Ο Ζελένσκι υπογράφει νόμο που επιτρέπει σε ορισμένους κατάδικους να υπηρετήσουν στον ουκρανικό στρατό εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.